Szemtelenség, aljasság ha nem hagyom magam irányítani szülők által?
Figyelt kérdés
A szülők irányítása zavaró mindig beszámoltatnak mit költök, mit csinálok, (csak épp ujjlenyomatot nem vesznek), mit ettem pedig külön élek tőlük és nekem ez megalázó, és kaja közben is adják az instrukciókat hogy egyek és mereven néznek. Olyan dologért kapom a l*b*sz*st amit nem én csináltam. Ha megyek valahova arról is be kell számolnom, ahol lakok szerencsére nincs ilyen csak ha náluk vagyok. A tesóm otthon él és dolgozik ővele nehezen tudják ezt megtenni vagy sehogy. Mért engem hergelnek? Mások mit csinálnának a helyemben, mert ez szerintem ultragáz, és már saját lakásomban sem lehetek biztonságban tőlük? Hogy öltözz, mit csinálj, kinek udvarolj kérem milyen dolog ez, és milyen jogcímen történik? Fater a társkereső oldallal izél, muter meg csak úgy adja a szidásokat: sz*r kis tetű, r*h*d*k, ha kimondom pl veszek egy új számítógépet akkor jön a megjegyzés: De jól megy! Ha használom az autót náluk baj, még akkor is ha tankolok bele (külön erre is kérek magyarázatot miért)! 28/F2010. jún. 29. 12:25
21/22 anonim válasza:
Pontosan.Mikor bajban vagy,ne menj hozzájuk segítségért,csak mikor már megoldottad,vagy határozottan tudod a megoldást,akkor mond el nekik.
Egyébként az ilyen szülővel szemben csak a határozottság,magabiztosság működik.Élvezik hogy van akinek parancsolhatnak.Egyébként koránt sem biztos,hogy valójában nem számíthatsz rájuk ha nem számolsz be nekik,nem őszerintük élsz.Lehet hogy majd ők ilyednek meg a leg jobban,hogy esetleg elveszítenek.Mikor majd látják hogy a magad ura vagy,meg tudsz élni nélkülük is.
én írtam a testvérpárt,tehát minta alapján beszélek.
Hogy mennyi idő lesz,azt nem tudom,de minél hamarabb "hozzáfogsz",annál hamarabb meg lesz az eredmény.
22/22 anonim válasza:
Párom is ugyanebben a cipőben jár, mint te, csak ő nem tiltakozik ennyire, ő az a kis szelíden célozgatós típus, ami nem vezet semmire. Te jó úton vagy már, ha a sarkadra készülsz állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!