Feladnátok a biztos családot egy bizonytalan szerelemért?

Ez így nem megoldás és nem normális családi élet, hogy ő ott, ti itt...
Mindkét fél elmagányosodik, az itthon maradottra maradnak a napi teendők a gyerekek körül, ami bizony felemészti az embert.
Míg a másik teljesen egyedül van egy idegen országban, ami szintén felemészt.
Mindkét féllel megtörténhet, hogy egy harmadikban látja a probléma megoldását, nyilván tévesen.
Kérdező! Én a helyedben jelezném a férjemnek, hogy ez így nagyon nem oké, magányos vagy, és próbáljátok meg egyesíteni a családot valamilyen módon.
Ha nem megy, akkor sajnos a kapcsolat tönkrement, akkor viszont váljatok. Látszatcsaládban felnőni sokszor ugyanolyan mérgező a gyerekeknek, ha nem rosszabb, mint egy válás.

Amúgy még egy eszembe jutott:
Ha ez a harmadik fél csak plátói, és még csak írkáltok, akkor ez az írkálás a férjeddel miért nincs meg?
Miért nem ő tartja benned a lelket virtuálisan?

"Azt hitték az orvosok komoly beteg vagyok... azokban a borzalmas napokban is magam voltam.Képzeljétek el, hogy mindig magatok vagytok.És akkor igen,egy-két szó jólesik...."
Már mielőtt hozzámentél is tudhattad, hogy így működsz (hiszen mindenki így működik). Mégis hozzámentél. Hívtad, hogy jöjjön haza, hagyja ott a külföldi munkát, mert sokkal nagyobb szükség van arra, hogy melletted legyen, mint a pénzre?

"A férfi válásra készül.Nehéz hetek várnak rá .A nő úgy érzi, hogy megtalálta a másik felét .
...
A másik férfi is ugyanezen ment át,mint amin most mi.Elvált.Így indult a kommunikáció...."
Na de akkor mikor indult? Amikor még csak válásra készült, vagy akkor, amikor már el volt válva?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!