Feladnátok a biztos családot egy bizonytalan szerelemért?

KOmolyan nem értem a kérdést. Ha bárkiért otthagynám a gyerekeimet és a férjemet, aki feltételezem, a családjáért gürizik külföldön, aki megdobogtatja a szívemet, akkor egy utolsó, olcsó riherongy lennék. Ezen még elgondolkodni is felháborító, van is oka félni a nőnek, meg szégyellheti is magát.
Jelent számára bármit is az a szó, hogy felelősség? Azokat fel sem hozom, hogy eskü, hűség, mert ezek nyilván nem.
Nem az a baj, hogy találkozott valakivel, aki elindította a fantáziáját, mert ez a legtöbb házas emberrel legalább egyszer megesik az életben, csak az a nagyon nem mindegy, hogy ezt konstatálom és kb. ott és azonnal le is zárom magamban, vagy képes vagyok-e komolyan elgondolkodni azon, hogy ezért feladom a családom.
Vagy az is lehet, hogy a történet korántsem teljes. Lehet, hogy a férj így is, úgy is válni akar, mert már eleve nagyon rossz a kapcsolat. Ebben az esetben viszont nem a szívtipró miatt kell félteni a családot, hanem amúgy is lőttek neki. Érdemes lenne bővebben kifejteni, hogy mi is a helyzet pontosan.

Volt itt a Gykn egy hölgy tavaly akinek szintén sokat dolgozott a férje a család miatt, de ő meglépte a félreqrást meg a családborítást a "nagyon nagy szerelmért":
-Jódolgomban nem tudtam milyen boldog vagyok!
Most már menne vissza a férjéhez mivel a bikuci kifalsult...késő bánat.

Kedves 9-es..A pasik még ennyit sem érnek!
És erre a kérdésre hogyan is válaszolhatnánk innen, minden kapcsolat más és más.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!