Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek hugomnak névnapjára?

Mit vegyek hugomnak névnapjára?

Figyelt kérdés
Egyátalán nem tudom mit vehetnék neki,mindene megvan.De én szeretném meglepni valamivel végre.Ne mindig könyvel,parfümmel...Van ötletetek?30éves.
2010. jún. 28. 23:07
 1/7 Tila_Tequila ***** válasza:
Én elvinném valami különleges szórakozásra. Sétarepülés pl :)
2010. jún. 28. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:

wellnes hétvége, én legalábbis örülnék ennek az ajándéknak

28/N

2010. jún. 28. 23:20
 3/7 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok,nagyon jó ötletek.De fél repülni,ült már repülőn alig birta ki.

Barátnőivel szinte minden hétvégén wellneseznek.

2010. jún. 28. 23:24
 4/7 Tila_Tequila ***** válasza:

Esetleg ezek?

Szép, nagy mintás cserép

mozijegy

legyező (tudod, olyan szép nagy:))

fürdősó

masszázs-bérlet

Úgy kb ennyi :D

2010. jún. 28. 23:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Csinálj neki valamit sajátkezűleg. Vagy rendelhetsz innen is: [link] . Nézz körbe, hátha találsz valami jót! Sok szerencsét (:
2010. jún. 28. 23:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Scrapbook? Lehet digitálisan és saját kezűleg is. Nagyon jópofa. Én legalábbis nagyon örülnék, ha ilyet kapnék nővéremtől. Ha kell, tudok küldeni linket, amivel digitálisat tudsz készíteni:)
2010. jún. 28. 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:

én tuti meglepetés party-t szerveznék neki !!!!

csináltatnék egy tortát, ami őt jellemzni, ha pl imádja a táskákat táska formájut, ha a cipőket cipő formájut !

vagy egyszerűne egy sima tortát körbe ehető papírból közös fényképekkel , amin nem csak ti vagytok, hanem a család, barátok !

25/L

Az én párom post olyan, hogy mindene megvan és hát egy ilyen embernek nagyon nehéz venni, inkább meg kell lepni vmivel !

2010. jún. 28. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!