Mit vegyek hugomnak névnapjára?
Figyelt kérdés
Egyátalán nem tudom mit vehetnék neki,mindene megvan.De én szeretném meglepni valamivel végre.Ne mindig könyvel,parfümmel...Van ötletetek?30éves.2010. jún. 28. 23:07
1/7 Tila_Tequila válasza:
Én elvinném valami különleges szórakozásra. Sétarepülés pl :)
2/7 anonim válasza:
wellnes hétvége, én legalábbis örülnék ennek az ajándéknak
28/N
3/7 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,nagyon jó ötletek.De fél repülni,ült már repülőn alig birta ki.
Barátnőivel szinte minden hétvégén wellneseznek.
2010. jún. 28. 23:24
4/7 Tila_Tequila válasza:
Esetleg ezek?
Szép, nagy mintás cserép
mozijegy
legyező (tudod, olyan szép nagy:))
fürdősó
masszázs-bérlet
Úgy kb ennyi :D
5/7 anonim válasza:
Csinálj neki valamit sajátkezűleg. Vagy rendelhetsz innen is: [link] . Nézz körbe, hátha találsz valami jót! Sok szerencsét (:
6/7 anonim válasza:
Scrapbook? Lehet digitálisan és saját kezűleg is. Nagyon jópofa. Én legalábbis nagyon örülnék, ha ilyet kapnék nővéremtől. Ha kell, tudok küldeni linket, amivel digitálisat tudsz készíteni:)
7/7 anonim válasza:
én tuti meglepetés party-t szerveznék neki !!!!
csináltatnék egy tortát, ami őt jellemzni, ha pl imádja a táskákat táska formájut, ha a cipőket cipő formájut !
vagy egyszerűne egy sima tortát körbe ehető papírból közös fényképekkel , amin nem csak ti vagytok, hanem a család, barátok !
25/L
Az én párom post olyan, hogy mindene megvan és hát egy ilyen embernek nagyon nehéz venni, inkább meg kell lepni vmivel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!