Ha írnék neki névnapjára akkor újrakezdésnek vehetné?
Figyelt kérdés
az exemnek ha írnék névnapjára akkor azt hinné hogy csak nem vagyok bunkó és írok, vagy gondolhatná hogy ürügy a beszélgetésre, esetleges újrakezdésre? ja és én szakítottam vele, 1,5 hónapja2011. aug. 11. 19:21
1/19 anonim válasza:
Nem kell ezt túldramatizálni. Annyit írsz hogy boldog névnapot nem kell olyat hogy hogy vagy meg stb. Én két éve szakítottam az exemmel de ugyanúgy felköszöntjük egymást a mái napig szülinapkor, névnapkor és véletlenül sincs benne semmi flört meg semmi csak szimpla kedveskedés.
2/19 A kérdező kommentje:
értem, amúgy nem tudom akarnám-e újrakezdeni. Lehet.
2011. aug. 11. 19:28
3/19 anonim válasza:
Döntsd el, mit akarsz. Így a kérdésed is értelmetlen, honnan tudhatná, mit akarsz, ha Te sem tudod...
4/19 anonim válasza:
Szerintem csak simán kedvességnek venné.Ha megértette hogy nem akarsz vele járni akkor ezt nem venné újrakezdési ajánlatnak.
5/19 anonim válasza:
szerintem meg ne irogass neki , mert minek ?
ki nem sz..ja le hogy mi van vele , majd kíván neki más boldog névnapot
nem ?
vége akkor vége , mit kellen ezen gondolkozni ?
6/19 anonim válasza:
ha te szakítottál vele,akkor ezt újrakezdési kísérletnek fogja értékelni. el kell döntened,mit akarsz. csak azért ne menj vissza hozzá,mert eddig nem találtál mást. ha tényleg ő hiányzik,akkor pedig hajrá,egy boldog névnapot kívánó üzenettel általában visszafordítható a szakítás.
7/19 anonim válasza:
Ha csak annyit írsz, hogy boldog névnapot, akkor szerintem nem. De te tudod mit akarsz, ha újra összejönnél vele érdeklődj felőle, találkozz vele, tudd meg ő mit akar, de lehet hogy már túllépett rajtad, hiszen azt írtad te szakítottál vele.
8/19 A kérdező kommentje:
tudom lehet már túllépett rajtam meg van már valakije. majd meglátjuk mi lesz
2011. aug. 11. 19:53
9/19 anonim válasza:
Egyszerűen csak írd neki,hogy Boldog névnapot! Ez nem jelent semmit,csak figyelmesség,hiszen volt idő mikor egymás életnének részesei voltatok. Én mindig felköszöntöm az exeim és ők is engem. Ebben nincs semmi.:)
10/19 anonim válasza:
Írj neki! Ha nem írnál úgy érezné, hogy talán nem is számított neked soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!