Mikor a párom arról mesél, hogy gyerekkorában hogy bánt vele az anyja (ütötte verte a semmiért) akkor erre mit kéne válaszolnom?
Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira szörnyű, hogy nem tudok rá mit mondani... Csak ölelem és simogatom, ő meg csak mondja szegény. Jól teszem hogy nem mondok semmit, vagy kéne valamit?2010. jún. 28. 17:00
11/16 anonim válasza:
Szia! A legjobb ha végighallgatok s esetleg megkérdezed, hogy mit tudsz segíteni még. Sajnos sok sok feszültség marad meg a gyerekkorukban bántalmazott emberekben. Jó lenne ha ezeket a sérelmeket el tudná mondani az anyukájának is, vagy legalább le tudná írni, mert óriási feszültséget szabadítana fel.
12/16 A kérdező kommentje:
Szokott írni:) meg volt pszihológusnál is, de azért mégis jobban esik neki nekem elmondani.
2010. jún. 28. 17:43
13/16 anonim válasza:
Amit teszel az a legjobb, mondd meg neki, hogy az a legjobb ha kisírja magát-előtted nem szégyen.
14/16 anonim válasza:
Sajnos az én párom ettől egy agresszív, hirtelen haragú ember lett felnőttkorára. Szomorú. Én csak annyit tudok tenni hogy ha beszél róla, meghallgatom.
15/16 anonim válasza:
Azért vigyázz, hogy ne Te légy az anyja,ne tőled várjon valamit, amit az anyjának kellett volna megadnia, és amit Te sem tudsz megadni. Nehéz kifejteni.
16/16 A kérdező kommentje:
Ő nem lett agresszív, sőt. Kezes bárány:)
De nem engem néz az anyjának, ez biztos.
2010. jún. 28. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!