Szerintetek jo ez igy?
Az a helyzet hogy én régebben nagyon a családom ellen voltam.. Mondhattak akármit nem hallgattam rájuk,ugy éreztem mindig hogy bármit csinálok nem lesz nekik ugysem elég jó. Mindig a nővérem árnyékában éltem,bármi nagy dolgot elértem az életben ő mindig tett valamit ami sokkal nagyobb dolog volt így mindig ő érdemelte ki a szüleim elismerését. A bátyám és a nővérem is nagyon jó iskolaba tanultak, én nem értem el soha azokat amiket ők az életben. Apukám és anyukám is mindig a két testvéremet részesítették előnyben.
És most meg az a helyzet hogy probálok nekik mindenben szót fogadni,bármit mondanak azt csinálom,és igazábol nincs is saját döntésem.. Nagyon számit mostmár hogy mit gondolnak rolam ,ezért igazábol nem is ismerekedek ,nem csinálok szo szerint semmit csak tanulok és probálom el érni azt hogy szeressenek ,büszkék legyenek rám. Függök a véleményüktől.. Szerintetek rendben van ez így,mi a vélemenyetek erről a helyzetről?
Köszönöm a válaszotokat !
18/lány
Köszönöm a válaszod!
Igazábol az is a baj hogy nem tudok már nemet mondani nekik,és félek hogy csalódást okozok ...
várom még a vélemenyeket
Sajnállak,mert 30 évesen is pitizni fogsz a morzsákért,sose leszel jo,ha 4 diplomát szerzel akkor se ez saját tapasztalat,ahol mindig pitizni kell meg versenyezni h téged is szeressenek azt megette a fene, miközben ha erőt vennél magadon le szarnád és elsősorban a saját életed probálnád élni,
talán boldog is lehetnél hisz még csak 18 vagy..
Kedves utolsó!
Szerinted akkor változtatnom kell a helyzeten? Mit gondolsz hogy tudnék úgy változtatni hogy legyen saját döntésem,de azért érezzék ők is hogy fontos hogy mit gondolnak? Hogy csináljam úgy a dolgokat hogy ne okozzak nekik csalodást?
Köszönöm a válaszodat,várom a többi véleményt is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!