Jogos, hogy rosszul esik?
Ó, ezekre nem válaszol a kis hisztis liba!
Mennyi jogos kérdés!
Meglett volna a gyakorlás!
Vagy ott volt apu (tudjuk-tudjuk, szívbeteg...)
Persze érdemi válasz nulla, inkább szenvedjen a férjem, csak a szüleim ne szólják meg!
Micsoda önzetlen szerelem az ilyen!
Hagynám a párom pihenni, ha fáradt, nem az idiótaságaimat hallgattatnám vele!
Azt is leírták, ha ásítozna, akkor meg azért lenne bunkó.
Neked mindenért bunkó, csak az az érdekes, hogy te nem vagy bunkó soha... Jaaa, DE!
Már nem jön vissza a kérdező ilyenkor.
Megsértődött, mert nem azt kapta, amire várt.
Azt hitte, majd mindenki elkezdi fikázni a férjét, hogy mekkora bunkó, aztán kiderült, hogy itt nem a férj volt a bunkó.
Azért szép az ilyen kapcsolat, mikor az asszony alapból bszogatja a férfit, és még másoktól is ezt várja el.
Nézd, én sajnálom, ha ez neked rosszul esett, de szerintem a vélemény - amit te kérdeztél, és eltérhet a tiédtől - nem oltogatás.
Semmi baj, tartsd magad a véleményedhez.
De különböztessünk már meg helyzeteket, amikor vki azért alszik, mert szétunja az agyát, vagy azért, mert fáradt.
Előbbit nevezhetjük bunkóságnak, utóbbinál meg legyen már fontosabb az egyén egészsége, főleg ha egy szerettünkról van szó!
Mennyivel lett volna jobb, ha ásítozik? Erre nem reagáltál, mert nagy valószínüséggel ugyanúgy bunkónak tartottad volna, mondván "Ez olyan illetlenség, végigásítani a másik mondandóját! Talán az én anyám ennyire unalmas?"
Szóval nincs jó megoldás, szegény pasi nem pihenhet, ha elfáradt, neki mindig helyt kell állni. Nem tudott volna olyat tenni, ami neked megfelel.
A másik, a vezetés. Én úgy érzem, már csak mented a menthetőt. Először még 2 hete könyörögsz meg rád fér a gyakorlás. Utólag meg már tök jó sofőr vagy?
Ha más kérdésénél olvasnád ezeket, te is éreznéd, hogy valami nem kerek. A többi csak magyarázkodás.
Azt javaslom, tényleg oltogatás nélkül, hogy próbálj kevésbé önző lenni, mert az ilyen hárpiákat hosszú távon nem szokták elviselni. Te most biztos nem érzed így, de mindig azt mondom, próbáld kívülről szemlélni a dolgokat. Vagy végigolvasni úgy a történetet, hogy nem veled, hanem egy ismerősöddel történt. Próbáld beleélni magad a másik helyzetébe, mindjárt máshogy látod a világot! Több nézőpont van, és egyik nem zárja ki a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!