Jogos hogy rosszúl esik? Valami rosszat jellent?
A páromnak meg nekem babánk lessz .ÉS nekik othon nem tudhatyák és nyaralni mennek .Engem is hivtak de igy nem tudok menni mert nagy ham lessz és ezt a párrommalmegbeszéltűk hogy se ő és énse megy.
.De ő nélkülem el akar menni . Ahelyet hogy hozzánk utazna .
Mégis meddig akartok titkolózni? Egyszer megszületik az a gyerek, hova dugjátok el hogy ne lássák meg? Vagy majd beállítottok, hogy nagyiiii hoztunk egy unokát?
Nőjjetek már végre fel...
Elég gáz, hogy nem tudsz helyesen írni. Fáj olvasni még ezt a kevés sort is! O.o
A kérdésedre válaszolva (már amennyi értelmes részt kivettem belőle): mondjátok el az igazat, mert ezt nem lehet sokáig eltitkolni!
Köszönöm a nem bántó és a nem sértő űzeneteket .
A párom nagyon messze lakik és igy a szülei nem tudják meg.
És normális órákra jártam de szolttunk a szüleimmel hogy nincs rendben valami és nem vettek tudomást róla . De leggalább bocsánatot kértem !!!!!!
Nincs rendben valami???
sokminden:-ilyen betegség nincs hogy valaki nem tud helyesen írni...egyéb tanulási zavar lehet...de ilyenröl nem olvastam még sose....
-azért mert messze laknak a szülei miért nem tudhatják???
szoval zavaros....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!