Kit szeretsz legjobban a családodból?
Figyelt kérdés
Férjet/feleséget és gyermeket ne írj, próbálj más rokont vagy családtagot mondani :) Kérlek indokolj is :)2018. dec. 12. 14:06
21/30 anonim válasza:
Ha a legközelebbi családtagjaimat nem írhatom, mi értelme a kérdésnek? Őket leszámítva nincs sorrend. A szüleimhez meg a testvéreimhez kb. hasonló szinten kötődök, talán a szüleimhez kicsit jobban. A tágabb rokonságból nincsenek kiemelkedő személyek.
22/30 anonim válasza:
a cicaimat, kutyaimat a lovaimat magyaran a haziallataimat. a csaladtagok nem foglalkoztatnak semmilyen szinten.
23/30 A kérdező kommentje:
Ketten is kérdeztétek, hogy mi értelme a kérdésnek, ha nem lehet férjet, feleséget és gyermeket írni. Látjátok, pont ezért, mert akkor mindenki őket írta volna, így nem lett volna értelme a kérdésnek :) Kíváncsi voltam, hogy ha őket nem írjátok, akkor rajtuk kívül van-e sorrend a családban, vagy van-e rajtuk kívül olyan akivel igazán jó a kapcsolatotok :) köszi minden választ!
2018. dec. 13. 07:18
24/30 anonim válasza:
Saját magamat.
Van egy idős apám meg egy húgom. Nem rossz velük a kapcsoklatom, de megtanultam hogy a lelki dolgokban csak magamra számíthatok.
25/30 anonim válasza:
"Látjátok, pont ezért, mert akkor mindenki őket írta volna, így nem lett volna értelme a kérdésnek :)"
Nem mindenki, de elég sokan, igazad van. :)
26/30 anonim válasza:
Mivel nincs egy családtagom se a gyerekeimen kívül, ezért nem tudok kit mondani. (illetve vannak élő rokonaim, de teljesen szétszakadt a család, senki nem tart kapcsolatot senkivel, olyan jó gyerekkorunk volt, fantasztikus szülőkkel:( )
27/30 anonim válasza:
Nyilván mindenki a párját írná (én is) mert őt te magad választod és nyilván szereted.
Nekem a tesóim akiket a legjobban szeretek (párom után, ugye) aztán mamámat mondanám, de ő már nem él. Utána jön anyám és nevelőapám.
28/30 anonim válasza:
Anyát. Hozzá állok a legközelebb.
29/30 anonim válasza:
Egy nagybátyám volt, de már meghalt. Ő az a klasszikus nagybácsi volt. Ott volt, amikor szükség volt rá, de nem abajgatott, ha nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!