Mi az a tulajdonság, szokás, amit a legjobban utáltok valamelyik családtagotokban? Miért?
Apámban, hogy betegesen rendmániás. Anyámban, hogy ciki neveken szólít mindenki előtt.
Kutyámban, hogy iszonyú büdöseket ereget este mellettem.
Bár nem családtag, csak rokon, nagybátyám felesége, mégis az ő egyik jellemzője, amit nem tudok elfogadni.
Rettentően haszonleső. Csak az a rokon neki, aki pénzes, akitől van mit várnia, függtlenül attól, hogy vérrokona, vagy nem. Csak a saját érdekeit nézi, és ezt nagyon szembetűnően csinálja, már az egész rokonságnak feltűnt.
A férjem egy patópál, egy háromujjú lajhár megirigyelné azt a komótosságot, amivel ő nekiáll valaminek.
A gyerek még pici, róla nem tudok semmi rosszat mondani.
Tágabb családom: anyám kotnyeles, apám imád másokba belekötni és lehúzó kritikával illetni, az egyik tesóm folyton ködösít és kever-kavar, a másiknak meg mindenre van valami bölcsessége, egy komplett Coelho veszett el benne.
Ezek után senki nem fogja ugyan elhinni, de amúgy nagyon szeretem őket.
Magamat is tudnám ilyen szépen jellemezni, de az már hosszú lenne.
# 7: Úgy szokta mondani mindig: "Mondtam már, hogy a héten megcsinálom, nem kell fél évente emlékeztetned rá."
6-os választ írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!