Mi az a tulajdonság, szokás, amit a legjobban utáltok valamelyik családtagotokban? Miért?
Azt hittem, hogy csak az én férjem ilyen lassú és álmodozó természetű :D én mondjuk jókat tudok nevetni rajta, miközben neki áll szendvicset csinálni és közben látszik, hogy teljesen máshol jár az esze, de nem tud kétfelé figyelni és így az lesz belőle, hogy a hűtőben keresi a tányért :D én meg csak figyelem.. :D de ehhez tartozik, hogy mostanában álmodozás közben kint felejti a vajat, felvágottat az asztalon... és erre ő: "azt hittem, hogy elraktam".. na én ezért megyek a falnak. De ez legyen a legnagyobb bajom az életben :)
Tágabb családban nagyon most nem jut eszembe semmi. Talán a pesszimizmus és a túl komolyság, amit nem szeretek bizonyos családtagjaimban, az idegeskedés felesleges dolgokon és a hülye alpári humorérzéket. Szeretem és értem is a vicceket, nagyon vidám természet vagyok, de az alpári humort nem bírom. Egyébként senkivel nincsen bajom, amíg nem kell velük laknom :D A férjemmel kettesben teljesen jó nekem :)
Apám gondolkodása, hogy kiritizálni azt tud, de a jót úgy tiszta szívböl őszintén elismerni, azt soha.
Tipikus ez a "nyomás alatt nő a pálma" és "tudd hol a helyed, el ne bízd magad" típusú gondolkodásmód.
Igaz, hogy a családunkban ez kontraproduktív, mert ilyenektől senki sem szokta úgymond jobban összekapni magát, hanem eltávolodunk, elhatárolódunk.
Mindíg rinyál hogy ,milyen borzasztó a munkahelye. (amúgy nem)
Ès hogy ő ott nem fog ott dolgozni! (de ott dolgozik!)
Ès minden nap dramatizál.semmi sem jó.
De mindent jobban tud!
Ha valamit mondok neki ,hogy mondja meg azt egy harmadik szemèlynek azt juszt se úgy mondja el.(mintha ügyelne rá vèletlen se az èn mondataim használja)
Horkol röfög ,csattogtatja a fogait álmáman mint egy forró lègkalapács ,de persze letagadja.
Kitútr èjjel az ágy szèlère arra èbredek hogy billegek fèl háttal a semmi fölött.
Az autójával mikor mindkettőnknek menni kell valahová folyton üres a tankja.
(meg koszos kivül belül)
Mindíg akkor kell wc re mennie ha èn ülök rajta.
Mindíg akkor akar valami fontosat mondani mikor èpp zenèt hallgatnèk a fülessel ès egy számot nem birok vègighallgatni megszakítás nèlkül.
Ha kèsőn vagy korán kell kelnie csörög zörög ,mèg van hogy hülye kèrdèssel föl is èbreszt ,de ha èn vagyok fent valamièrt ès lábujjhegyen járok arra is fölèbred ès rinyál. "Ès nő az illető!
De tudnám sorolni naphosszat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!