Van olyan ország, ahol bejegyzett a többférjűség?
Azért nem divat a többférjűség, mert a nőknek nincs hasznuk belőle.
Mondjuk a pasiknak sem túl jó a többnejűség. Ha belegondoltok, több nő, több pénzbe kerül, mindig kell velük foglalkozni, ha nem áll fel már akkor muszájból szexelni.
Azért a legjobb az egy féj és egy feleség. Így nincs féltékenység és talán még igazi szerelem is van.
Igen, én is olvastam a többférjűségről, méghozzá Tibetben van, és azért lett ez így, mert a hegyen kevés az élelem és nem tudnák a sok utódot gondozni.
Okosan csinálták, mert nem szaporodnak el, és nem halnak éhen! A LEGOKOSABB EMBEREK ÁLLÍTOM. Ott a férfiak nem veszik ezt megcsalásnak, mert nem a szex a központja az életüknek. Állatokat legeltetnek, kevés helyen zöldségeket gabonát termesztenek, 80-90 évig élnek, a nők nincsenek kihasználva, friss a levegő, irulnak-virulnak.
Egy nőnek 2-5 pasitól max. egy gyereke lesz.
nem hal éhen sok gyerek. Én láttam róluk dokumentum filmet, a férfiak nincsenek elnyomva.
Ellenben a köcsög muszlimok, arabok:
- a köcsögök a nőket állatnak tartják
- a nők boldogtalanok
- a nők ki vannak használva (munka+gyerekszülés+használati tárgy)
- a faszik elvannak mert szemetek és önzők
- a sok gyerektöbblet miatt millió gyerek hal éhen azért, mert a köcsög arab nem veszi észre hogy sivatagban él, és a farkára csomót kellene kötni.
-csórók (Szahara), mert gabona helyett gyapotot ültetnek:P
És a sok gyerektöbblet feléli a sivatagot.
Ezekbe az országokba, sőt az összesben be kellene szüntetni a többnejűséget. Akkor jó volt, amikor bekellett szaporítani egy nagy területet, de most már erre nincs szükség.
A többférjűség jó lenne, ha a lakosságot szeretnék csökkenteni, jó megoldás.
Mivel a nő családi szerepe az "ingyen cseléd", ezt be kellene szüntetni, és a férjeket is belevonni a háztartási munkába.
26.L
Előzőtől megkérdezhetem, hogy létezik, hogy egy nőnek 2-5 pasitól max. egy gyereke lesz? Nem szexelnek, vagy védekeznek, vagy mi??? Mi volt erről a dokumentumfilmben?
Hm.. egyre jobban érdekel a dolog! Tibet meg egyik kedvenc országom, ahová szívesen eljutnék. Nemcsak emiatt, de nekem ez is vonzó... :)
Igen a ffiak közösen előkészítenék az ételt, és megfőznék.
Egyéb házimunkát is elvégezhetnék. Megtermelnék a szükségleteket.
Nőnek is maradna munka. Gyereknevelés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!