Tényleg én vagyok a bunkó?
Szerettem volna, ha megismerkednek a szüleim a párom szüleivel és testvérével. Nekem anyum, apum és nagypapám jött volna, páromnak pedig apukája, anyukája és húga.
Így is elég sokáig spóroltam rá, mert szeretném őket nagyon szép helyre vinni, erre párom húga bejelentette, hogy ha az ő párja nem jöhet, akkor nem jön ő sem. Életemben 2 x találkoztam a sráccal, nem gondolom, hogy bármi köze lenne a mi szüleink megismerkedéséhez. Most én vagyok a szemében a legnagyobb bunkó, mert hogy képezelem, hogy nem hívom meg.
Szerintetek igaza van?
Lehet,hogy itt senki nem bunkó, csak valaki téved
Vagy te, mert nem hívtad meg
Vagy a csaj, aki úgy érzi, diszkriminálod a pasiját egy partiról
Vagy lehet, hogy valamelyikőtöknek az előadási stílusa nem volt megfelelő.
Pl túl magas lóról jelentetted be, hogy ő nem jön; vagy a csaj jelentette be túl magas lovon ülve; hogy ha a pasija nem jön, akkor ő sem.
Hát akkor nemtom én egyébként sem , hogy hogyan hívtam volna őket. Én leeht, hogy még a csajt se hívtam volna egyelőre. Ennyi ember egyszerre talán nem tud jól hatékonyan ismerkedni. Szóval én még talán a hugicát sem hívtam volna:) De egyébként ez nem ellene irányult volna; csak ismerkedni meg egymásra odafigyelni így lehet a legjobban; amúgy lehet, hogy a nagypapit is kihagytam volna a buliból:) Meg még pl az se jó, ha annyira jó lesz a hangulat; hogy mindenki pl várja azt az egy másodpercet, amikor végre szót kaphat, mert sok mindenki sok mindent beszél, és ha nem csap le időben a szóra; akkor nem fog tudni kibontakozni, egy fél mondatot nem fog tudni elmondani, mert valakik nagyon viszik a szót, és mire teneked végre jutna egy másodperc, hogy elmondhasd, amit két perce akartál már; addigra már rég nem ott tart a beszélgetés, és ahhoz is lenne gondolatod, amit szívesen megosztanál, de nem kapsz, csak 1-2 másodpercet, ha ügyes vagy, és el tudod kapni. És ha szerencséd van, talán valaki, legalább egyvalaki figyel is rád.
Nem követelném, hogy a férjemmet is hívják meg, mert már annak örülök ha egem meghívnak. Ellenbe rákérdeznék, hogy ő esetleg nem jöhet e velem és ha akkor is nemet mondasz akkor én se mennék. Úgyhogy engem az érdekel, hogy a húg rákérdezett, hogy a völegény is jöhet e vagy csak letámadott, hogy őt miért nem hívtad meg?
Amúgy meg ha már te fizeted jogod van azt elhívni akit akarsz. Ha úgy gondolod, hogy a pasi nem érdemli meg, hogy eljöjjön akkor nem hívod el. Te nyitottál a család felé, amit visszautasított a hug. Nem lehet azt mondani, hogy kizártad. Az, hogy nem fogadta el legyen az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!