Tényleg én vagyok a bunkó?
Szerettem volna, ha megismerkednek a szüleim a párom szüleivel és testvérével. Nekem anyum, apum és nagypapám jött volna, páromnak pedig apukája, anyukája és húga.
Így is elég sokáig spóroltam rá, mert szeretném őket nagyon szép helyre vinni, erre párom húga bejelentette, hogy ha az ő párja nem jöhet, akkor nem jön ő sem. Életemben 2 x találkoztam a sráccal, nem gondolom, hogy bármi köze lenne a mi szüleink megismerkedéséhez. Most én vagyok a szemében a legnagyobb bunkó, mert hogy képezelem, hogy nem hívom meg.
Szerintetek igaza van?
Itt van, akinek gondot okoz a szövetértelmezés?
NEM a kérdező húgának a vőlegénye.
"Nekem anyum, apum és nagypapám jött volna, páromnak pedig apukája, anyukája és húga."
Én azt sem tudom, hogy miért gondolja bárki is, hogy a kérdező csaj?
Lehet csaj, de ugyanúgy lehet pasi is. Én pasira tippelek.
Ha engem meghívnak család egyesítésre a vőlegényem meg nem mert idegen akkor bocsika de én se megyek és nem játszom meg a család egyesítést miközben a vőlegényem le van szarva ő egy idegen,de a sose látott papi jöhet,kvázi hányingerem támad,és akkor én is leszarom a tesóm nőjét és innentől így állok hozzá h idegen is marad kb köszönök neki ha muszáj,és az esküvőmre se hívnám meg csak a tesómat.... Te is jól indulsz h máris életre szóló viszályt akarsz szítani aminek később te meg a párod isszátok meg a levét, de borítékolom h rafinált vagy és az érdek h kisajátítsd a párodat h te legyél a középpontban mindig.. Vannak ilyen nők..
30N
A válaszok és a válaszaid fényében - igen, te vagy a bunkó. Gondolom csak félsz, hogy nehogy a vőlegény egy minimális figyelmet is elraboljon rólad.
Más okot nem igazán látok rá, ugyanis ő nem idegen, jobban a család tagja mint te, mivel ő lassan beházasodik a családba, te pedig nem vagy menyasszony. És amúgy is, te nem akarod megismerni a leendő rokonod?
Okkal nem mentek,és okkal nem voltak épp akkor otthon,nem kíváncsiak rád mert első perctől rájöttek h miféle vagy :( Ez a viszony már most fos.. Fokozhatod még az totális utálatig..
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!