Tényleg én vagyok a bunkó?
Szerettem volna, ha megismerkednek a szüleim a párom szüleivel és testvérével. Nekem anyum, apum és nagypapám jött volna, páromnak pedig apukája, anyukája és húga.
Így is elég sokáig spóroltam rá, mert szeretném őket nagyon szép helyre vinni, erre párom húga bejelentette, hogy ha az ő párja nem jöhet, akkor nem jön ő sem. Életemben 2 x találkoztam a sráccal, nem gondolom, hogy bármi köze lenne a mi szüleink megismerkedéséhez. Most én vagyok a szemében a legnagyobb bunkó, mert hogy képezelem, hogy nem hívom meg.
Szerintetek igaza van?
Ameddig nem írtad, hogy vőlegény, addig én is azon voltam, hogy egy random pasit ne hívj meg.
Csakhogy a vőlegény, az már-már családtag, nem idegen, mert a jövendőbeli sógorod. Azért gondolom így, mert nyilván te is komolyan gondolsz a kapcsolatra, különben nem terveznél családi összejövetelt. Egy plusz kaján már nem múlik a vagyoni helyzeted alakulása.
Nem idegen, ő is családtag már. A párodnak és a családjának nem idegen és neked sem idegen, mert már találkoztatok.
A szüleidnek, nagypapádnak a többiek is idegenek, pont azért jöttök össze, hogy a két család megismerkedjen. De te tudod!
Én nem gondolom, hogy jó dolog lenne rögtön rossz érzésekkel bekerülni egy családba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!