Miért őrült az anyám? Mit csináljak vele?
Állandóan az apámmal balhézik. Minden mozdulatába beleköt szinte. Direkt figyeli, hogy mi miatt tud megsértődni rá. Egész életemben ezt hallgattam. (23 vok)
A hétvégi program szombaton takarítás, vasárnap főzés. Minden egyes hétvégén. És ehhez 2 fős személyzetre van szüksége mindig, mert annyit főz, mintha valami ünnep lenne. Biztos jó, hogy neki ez a hobbija, de miért kell mindenkit ugráltatni maga körül? Annyira elegem van már belőle.
FIGYELEM! ÚJDONSÁG!
Mostantól, ha szeretnéd, hogy a neved látszon a kérdéseidnél és válaszaidnál, ezt beállíthatod az Adatmódosítás menüpontban.
Kellemes időtöltést kívánunk a honlapunk használatához!
21.23-as úgy látom egy hasonlóan telepedős anyuka...:)))
én biztosan nem fogom elvárni a gyerekemtől és férjemtől, hogy csak azért mert nekem mániám, hogy minden vasárnap 6 fogásos ebédet főzzek (amit amúgy senki sem igényel) nekik is asszisztálni kelljen hozzá, annak ellenére, hgoy semmi kedvünk nincsen!
ez ismerős, anyósom csinálta ugyanezt...
szerintem bunkóság, pláne, ha már nem is laktok együtt..
mi lenne ha megmondanád neki, hogy 1)nincs kedved főzni, úgyhogy ha neki ez túl nagy teher egyedül, akkor inkább ne készüljön nagy lakomára, mert nem tudsz átmenni segíteni, akkor inkább meglátogatod egy délutáni kávéra.
most vagy meghív ebédre, vagy nem. De azért ne hívjon át, hogy veled főzessen...
A házimunkára szintén mondd azt, hogy bocs de most mennem kell, otthon is fut a lakás, ott kell takarítanom... kész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!