Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért őrült az anyám? Mit...

Miért őrült az anyám? Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Állandóan az apámmal balhézik. Minden mozdulatába beleköt szinte. Direkt figyeli, hogy mi miatt tud megsértődni rá. Egész életemben ezt hallgattam. (23 vok)

A hétvégi program szombaton takarítás, vasárnap főzés. Minden egyes hétvégén. És ehhez 2 fős személyzetre van szüksége mindig, mert annyit főz, mintha valami ünnep lenne. Biztos jó, hogy neki ez a hobbija, de miért kell mindenkit ugráltatni maga körül? Annyira elegem van már belőle.

2010. jún. 26. 21:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

FIGYELEM! ÚJDONSÁG!

Mostantól, ha szeretnéd, hogy a neved látszon a kérdéseidnél és válaszaidnál, ezt beállíthatod az Adatmódosítás menüpontban.

Kellemes időtöltést kívánunk a honlapunk használatához!

2010. jún. 26. 21:26
 12/17 anonim ***** válasza:

21.23-as úgy látom egy hasonlóan telepedős anyuka...:)))

én biztosan nem fogom elvárni a gyerekemtől és férjemtől, hogy csak azért mert nekem mániám, hogy minden vasárnap 6 fogásos ebédet főzzek (amit amúgy senki sem igényel) nekik is asszisztálni kelljen hozzá, annak ellenére, hgoy semmi kedvünk nincsen!

2010. jún. 26. 21:27
 13/17 A kérdező kommentje:
már nem lakok otthon. csak nem tom minek járjak azért haza hétvégére, hogy hallgassam a veszekedésüket, meg takarítsak helyette.
2010. jún. 26. 21:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez esetben tényleg nem értem minek jársz haza :)
2010. jún. 26. 21:38
 15/17 anonim ***** válasza:

ez ismerős, anyósom csinálta ugyanezt...

szerintem bunkóság, pláne, ha már nem is laktok együtt..

mi lenne ha megmondanád neki, hogy 1)nincs kedved főzni, úgyhogy ha neki ez túl nagy teher egyedül, akkor inkább ne készüljön nagy lakomára, mert nem tudsz átmenni segíteni, akkor inkább meglátogatod egy délutáni kávéra.

most vagy meghív ebédre, vagy nem. De azért ne hívjon át, hogy veled főzessen...

A házimunkára szintén mondd azt, hogy bocs de most mennem kell, otthon is fut a lakás, ott kell takarítanom... kész..

2010. jún. 26. 21:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Én pont ezért nem járok haza. Dolgozom, eltartom magam, és szombaton a saját háztartásomban kell rendet csinálni. Hazamegyek természetesen szülinapokra, nyévnapokra, évfordulókra, karácsony, húsvét, blabla, meg őket is szívesen látom nálam, de itt nem kell beálljanak takarítani. Ennyi. :D
2010. jún. 27. 10:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Én vagyok a telepedős anyuka:))) Azt nem irtad az elején hogy nem laksz otthon, így más a gyerek fekvése. Természetesen saját maga után ő pakoljon, ő se megy gondolom hozzád takarítani. Valószínűleg azért hív át vasárnapra ebédre hogy együtt legyen a család, de meg kell neki mondani, hogy ne készüljön ünnepi lakomával, elég a leves (már ha szeretitek) és a főfogás, hus+köret+sali), esetleg süti. Ennyi. Ha pedig ez neki teher akkor inkább menjetek át délután egy sütire. Kinek hiányzik hogy délelőtt agyonidegesítette magát, kész lesz-e a kaja ebédidőre, és utánna hullafáradtan még pakolni is utána. Amúgy se kötelező felnőtt gyereknek minden hétvégén otthon lenni, elég kéthetente és havonta. Én már 32 évesen saját családom van, nálunk a mindig a karácsony volt a necces. Kinél legyünk szenteste stb. Mostmár örülnek ha megyünk egyáltalán:))
2010. jún. 27. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!