Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Kinek mi a véleménye...

Szülők! Kinek mi a véleménye arról hogy egy tinilányt mikor lehet engedni a barátjával aludni? Kor? Mennyi ideje legyenek együtt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 20:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Érdekes módon az én apukámnak tökéletesen megfelelt az első partner. Csakhogy ő a szex előtt megkérte a kezemet és elvett feleségül. Gondolom más apukáknak sem lenne kifogásuk az első ellen ilyen feltételek mellett.

Én nem akartam apukámat számára nehezen elviselhető lelkiismereti helyzetbe hozni. Ezzel a fiatalok azonban nem nagyon törődnek.

2010. júl. 4. 16:27
 22/24 anonim válasza:
16 éves vagyok barátom 18 . Egyszer kérdeztem anyumat, aki elég vaskalapos ha kettőnkről van szó. Igazából nem is értem hiszen itthon szeretik...de még azt i alíg engedi hogy a szobámba feljöjjön és akkor is csak este 10-ig... amikor megkérdeztem nem aludhat-e itt (Egy évesek voltunk) annyit mondott nem . Indoklás ...mert nekem nem tetszik ...szóval patt helyzet ebből nem jösz ki sehogy ...anyu azt mondta az úgy is van :/
2012. jún. 18. 21:39
 23/24 anonim válasza:
előző vagyok...nem barátom nem tetszik neki hanem a helyzet
2012. jún. 18. 21:40
 24/24 A kérdező kommentje:
megértelek, rosszak az ilyen helyzetek :S
2012. jún. 19. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!