Mi lehet a háttérben? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy párom akit elfogadtak anyuék de amikor tesomnál voltam akkor el akart engem meg a fiamat vinni egy kicsit szorakozni mármint játszoházba meg ilyenek és egyik pillanatban elengedtek utána már nem. Párom ideges lett mert soha nem engednek el vele sehova most ezért most azért. Sajnos az italhoz fordult és elég rendesen berugott. Este eljött hozzánk mert a teloját elhagyta és a mi udvarunkba volt és mondta a sogoromnak hogy meg lesz teloja és elmegy én már arra lettem figyelmes hogy a sogorom ordit és amikor kimentem akkor már párom letépte magárol a ruhát és a sogorom már bézbolütövel akarta megütni utána meg ráhivta a rendöröket hogy hátha elviszik. És azt mondta a sogorom hogy meg akart minket támadni pedig nem is meg hogy drogozott. És ez se igaz.2018. nov. 27. 16:45
21/23 anonim 

válasza:

Ja igen, persze, csak a sógoroddal van probléma, te meg a párod tök normálisak vagytok. Végülis hótrészegen félmeztelenül ordítani az udvaron az tök rendben van. Meg hogy 20 évesen egy gyerekkel élősködsz az adófizetőkön és anyád parancsol neked, az is tök rendben van. Aha.
22/23 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam semmi ilyent.
2018. nov. 27. 18:34
23/23 anonim 

válasza:

Komolyan, értem én, hogy a rasszizmus ronda dolog, nem is tartom magam rasszistának, hisz nincs nekem bajom se a kínaiakkal, se a feketékkel stb...de hogy a kérdező fajtája milyen egy beteg/feltűnési viszketegségben szenvedő/primitív/életképtelen/tróger/ banda, elmondani nem tudom. Mást nem csinálnak csak tizenévesen “pulyákat” szülnek, élősködnek, komolyan màr ott tartok, hogy a hideg kiráz, amikor meglátom ezeket a karikafülbevalós, gusztustalan műkörmös, ragasztott szempillás tramplin kinéző gyerek után elhízott 18éves lányokat meg a hajtetoválásos “építészetben” jobb esetben “dolgozó”, sunyin vigyorgó, késelős fiúktól. Le lehet pontozni nyugodtan, biztos van kivétel köztük, bár én még egy darabbal sem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!