Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a háttérben? Többi lent.

Mi lehet a háttérben? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy párom akit elfogadtak anyuék de amikor tesomnál voltam akkor el akart engem meg a fiamat vinni egy kicsit szorakozni mármint játszoházba meg ilyenek és egyik pillanatban elengedtek utána már nem. Párom ideges lett mert soha nem engednek el vele sehova most ezért most azért. Sajnos az italhoz fordult és elég rendesen berugott. Este eljött hozzánk mert a teloját elhagyta és a mi udvarunkba volt és mondta a sogoromnak hogy meg lesz teloja és elmegy én már arra lettem figyelmes hogy a sogorom ordit és amikor kimentem akkor már párom letépte magárol a ruhát és a sogorom már bézbolütövel akarta megütni utána meg ráhivta a rendöröket hogy hátha elviszik. És azt mondta a sogorom hogy meg akart minket támadni pedig nem is meg hogy drogozott. És ez se igaz.
2018. nov. 27. 16:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Már rég elmentem volna innen. De most hogy ki lett találva ez az egész igy tiltanak töle. Elfogok vele menni de akkor anyám kitagad
2018. nov. 27. 17:32
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Tagadjon.. Állj már ki magadért felnőtt gyerekes nőként,egyáltalán hány éves vagy h anyu dirgál? 16?
2018. nov. 27. 17:34
 13/23 A kérdező kommentje:
20 vagyok.
2018. nov. 27. 17:35
 14/23 anonim ***** válasza:
76%
Ja nincs több kérdesem 20 évesen tanulni kéne,meg kettesben élni a pároddal nem gyerekkel kinlodni mikor szülted 15 évesen,ahj sose ertem ezt 15 évesen 18 19 20 évesen szülhet de szabadon nem mozoghat dolgot...
2018. nov. 27. 17:36
 15/23 A kérdező kommentje:
18 évesen szültem. És igen sajnos bátyám is beleszól mindenbe.
2018. nov. 27. 17:39
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem szülnőd kelett volna hanem tanulni dolgozni és elköltözni aztán szülni sorend hibázik manapság..
2018. nov. 27. 17:42
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Na várj! Azt hiszem vágom a sztorit. Tehát vannak a szüleid, akiknél most élsz a fiaddal. És van egy párod aki nem a gyerek vérbeli apja/anyja. És van mikor tesódnál vagy, és valaki nem enged el onnan a pároddal. Ezért nem lehetsz eggyütt a pároddal. Jól értelmezem? Vagyis neked a sógorod a tesódnak a párja lenne, legalábbis én így tudom. Na így levágtam! Kicsit át kellett gondolni, akkor itt valami vita állhat a háttérben. Vagy csak sógorodnak nem szimpi. Vagy erőszakos volt vele. Legjobb lenne ha elköltöznél tőlük ha a párod választod, vagy leülni mindenkivel és tisztázni a dolgokat.
2018. nov. 27. 17:46
 18/23 A kérdező kommentje:
Igy van ahogy irtad. Igen el fogok vele költözni csak akkor a családomat elfelejthetem. Amzgy meg a sogorom talált ki dolgokat amiért nem fogadják el a párom.
2018. nov. 27. 17:52
 19/23 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom h sogor akar tőled vmit... Én mielőbb elpucolnék ebből a családból..
2018. nov. 27. 17:53
 20/23 A kérdező kommentje:
A rendör csaj is azt mondta a páromnak hogy ki kell vennie ebböl a családbol meg hogy az ö belátása szerint féltékeny a sogorom
2018. nov. 27. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!