Öcsém kibukott az egyetem első évéről, nekem 3 hónapon belül diplomám lesz, a szüleim mégis velem balhéznak, ez normális?
Figyelt kérdés
Dolgozom is tanulás mellett (öcsém nem), hamarosan ráadásul a szakmámban kaphatok munkát (most jelentkeztem, és azt mondták, van esélyem, sőt, kezdésnek kiváló munkakör, és kevés az emberük, úgyhogy örültek).2010. jún. 26. 13:17
31/34 anonim válasza:
16:50-esnek: azt írtam, hogy 24-25 éves, ha Bsc-n van, ha Msc-n van, akkor pedig lehet idősebb.
32/34 anonim válasza:
Szerintem itt a kérdezőnek alapvetően nem az öccsével van gondja, hanem azzal, hogy a szülei nem egyenlő mércével mérik őket. Tudom milyen érzés, nálunk is ez volt, de szerencsére csak amíg gyerekek voltunk. Nálam természetesnek vették a kitűnő bizonyítványt, az öcsémet halálra dicsérgették ha nem bukott meg. Anyám a mai napig nem képes felfogni, hogy milyen fájdalmas volt ez gyerekként és nem is hajlandó elismerni, pedig hát a tény az tény.. szerencsére 19 évesen elköltöztem és amúgy az öcsémmel is jó a kapcsolatom. Amúgy a legtöbb munkahelyen (az enyémen is) ugyanez a helyzet, van aki egész nap egy papírral a kezében sétál és jutalmat kap, más meg a belét kidolgozza és annyit se mondanak, hogy "ez szép volt". Tudomásul vesszük, hogy a nyelv hosszúsága és a csapásszám többet nyom a latban mint a munka, de mivel a főnökünk nem a szülőnk, ez inkább dühít, míg a szülőtől baromira fáj.
33/34 anonim válasza:
21:14:
Off, de: 18-19 évesen kezdik ált. a Bsc-t (3év), 21-22 évesen kezdik az Msc-t (2év), nyugodtan el lehet végezni 24-25 éves korra. (persze ettől még lehet valaki idősebb korában is Msc-s, de hamarabb is meg lehet csinálni)
34/34 anonim válasza:
azt nem értem mit vitázok itt az ECDL vizsgán... A kérdezőnek meg lett minden amit akart. Az öccse megegy lúzer,és a kérdező nem vigyáz a végén majd ott tart h öcsike őt pumpálja pénzzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!