Öcsém kibukott az egyetem első évéről, nekem 3 hónapon belül diplomám lesz, a szüleim mégis velem balhéznak, ez normális?
(képzeld, én is a 7 modulost csináltam, 5 éve, sose tanultam rá, de nem is vagyok büszke erre a papírra)
Viszont: nőjj fel kicsit, gondolom nem 10 évesek vagytok, hogy anyuci kegyeiért vitatkozzatok.
Engem is eléggé idegesített volna, ha a testvérem feszt azt nézi, hogy én mit csinálok.
Valamint, én így tettem volna fel ezt a kérdést:
Hogy segíthetnék az öcsémnek, vagy mivel vegyem rá, hogy fontos tanulnia, a saját érdekében! pl. csak egy ötlet. Pofám nem lenne 21 évesen a saját testvéremre köpködni.
16.22-esnek: De. Ki lehet bukni kreditrendszerben is. Nézd már meg, hogy pl. jogi karra (ez csak példa, mert ugye több is van!) hány embert vesznek fel, és ebből hány diplomázik le....
Aki meg leugatta a kérdezőt az ECDL-lel, meg a számítógépkezeléssel kapcsolatban: lehet, hogy egy tizenéves is tudja használni a Wordöt, de helyesen írni nem tud. Se gépelve, se kézzel. Néhány éve még nem minden iskolában volt ECDL vizsgalehetőség, és feltételezem, hogy a kérdező 24-25 éves lehet (ha Bsc-n van, ha meg MSC-n, akkor még idősebb), ezért még néhány éve nagy dolog volt, ha az érettségi mellett v.ki letett egy ilyen vizsgát, meg nyelvvizsgát.
Kicsit gondolkodni kéne, mielőtt egyesek kinyitják az arcukat....
Az nem az okosságára utal akkor, hogy az ő iskolájában volt lehetősége rá. Nálunk totál alap volt az ECDL a nyelvvizsga, meg a jogsi. Lehet csak nekem voltak ilyen osztálytársaim, bocsi. Az hogy mennyien végeznek, meg ált. azért módosul, mert sokan otthagyják, nem bírják, nem mérik fel kellőképp a helyzetüket. De kirúgni senkit nem fognak, ha sokszor megbukik, akkor is max. eltiltják 2 évre. Egyetemet csak feladni lehet (vagy átkerülni fizetősre, ahogy a kérdező írta).
Az Msc-s az miért több, mint 25 éves? :D számolj már kicsit: 3+2 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!