Hasonlítasz a testvéredre?
Azonos neműek vagytok?Hány év van köztetek?
Én és a nővérem közt 3 év van(én is lány vagyok).Kívülállók,barátok,rokonok egyre gyakrabban mondogatják,hogy mennyire hasonlítunk.Osztálytársak,haverok,akik eddig nem látták a nővéremet,el vannak képedve,hogy olyan,mintha ikrek lennénk.Nem csak külsőleg,hanem belsőleg is.Ugyanaz a stílusunk,a hajunk,a méretünk,gyakran egyszerre hívjuk egymást,úgy hogy mindkettőnknek foglaltat jelez:).Sokkal szorosabb a kapcsolatunk,mint egy átlagos testvérpárnak.Most van egy komolyabb kapcsolat,és sajnos akaratom ellenére féltékeny vagyok,mert több időt tölt vele,mint velem.Túlságosan ragaszkodom hozzá(ő is hozzám,mindig aggódik értem),már előre félek,mi lesz ha az élet elválaszt mindet egymástól?Ha országok állnak közénk?
Szerintetek ez beteges?Ti hogy vagytok vele?
18:00ás vagyok. mondanom sem kell, hogy ez már több mint testvéri kötődés, a lelkitársam, annak ellenére hogy ő férfi minden női dolgot is és szerelmet is megtudok beszélni vele!
Nem beteges a ragaszkodástok! Jó dolog ez, főleg ha kölcsönös:)
1 bátyám van, 2 év korkülönbség.
Belsőre annyira nem hasonlítunk, külsőre annyiban , hogy hasonló gesztusaink vannak, tehát ugyanúgy nevetünk, nézünk, beszélünk stb..
De kb ennyi.:)
20/L ---- 22/F
Nekem egy húgom (20) van. Szerintünk nem hasonlítunk külsőleg (én rövid szőke haj, pár kg felesleg, ő hosszú barna, nagyon sovány), de mindenki más azt mondja, hogy nagyon hasonlítunk.
Belülről ég és föld vagyunk. Elég kemény zenéket hallgat, fura filmeket néz, alapból művész beállítottságú (rajzol, fest, szobrászkodik), én meg imádok nevetni, és könyveket meg tudományos cikkeket bújok.
És ennek ellenére mégis hihetetlen kapocs van köztünk. Tudom, mire gondol, tudom, mit fog mondani és vice versa.
(Szerintem ebben az is közrejátszott, hogy elég rossz gyerekkorunk volt, és sokszor magunkra, ill. egymásra voltunk utalva.)
Imádom!!!
22/L
18:09 komolyan mintha én írtam volna.
jó látni,hogy nemcsak mi vagyunk így egymással.
tudom hogy rá mindig számíthatok,hogy bármi történjen,ő mindig ott lesz nekem.
Nekem 3 féltesóm van:P:)
Egy lány anyaiágról (20 év van köztünk), külsőre az arcunk hasonlít és azt mondják, hogy mikor nővérem kicsi volt, olyan kedves volt mint én. De belsőre mások vagyunk:)
Egy fiú és egy lány apaiágról: külsőre nagyon hasonlítunk egymásra mind a hárman:D-pedig csak féltesók vagyunk:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!