Miért nem megyünk sehova együtt?
Szia!
Nálunk is ez volt a probléma. Azzal a különbséggel, hogy ő hazajön minden este munka után, de beül a számítógép elé és játszik, híreket olvas, szóval elvan. Mostanra jöttem csak rá, hogy ezt azért csinálja, mert nincs jobb alternatíva. Azóta sikerült változtatnunk. Szerveztem programokat, megyünk horgászni, strandolni, állatkertbe, kirándulni gyerekestől. Látom a férjemen, hogy sokkal boldogabb így, a házasságunk is kiegyensúlyozott. Egyszerűen hozzászokott ahhoz, hogy minden fontos dolgot én intézek (igazi sajtkukac vagyok) és úgy volt vele, hogy ha szervezek valamit akkor szívesen jön, de ha nem, akkor elfoglalja magát másképpen.
Próbálj meg programot szervezni, vidd olyan helyekre, ahova szívesen mentetek mielőtt meglett a baba! Attól még mert 3-an vagytok már, nem kell semmit feladni. Nyilván ejtőernyőzni nem mentek a gyerekkel, de nagyon sok helyre el lehet őt is vinni.
légy megértő és fogadd el azt amit mondani fog/akar.
előző voltam
Azért nem mentek, mert az ilyen "férfinak" a "szép család, feleség, gyerek" csak kirakatba kell, hogy elmondhassa, hogy ő milyen tisztességes, családos ember.
Egyáltalán nem "rátelepedés", hogy a leírt viselkedés Neked nem tetszik. Én úgy vélem, a házasfeleknek, partnereknek egyenlő jogaik vannak.
Azaz: elmentek együtt, és néha elmentek külön - de MINDKETTEN!!! Ő egyszer elment? Oké! De akkor kutya kötelessége Neked is biztosítani egy szabad estét. Ha éjszakára megy el, akkor meg éjszakát.
Csak ő ember, hobbi, barátok és szabadidő-igénnyel - Téged meg nem tekint embernek, úgy látszik! És hány ilyet írnak be ide, döbbenet! Mindig elszomorodok nagyon az ilyen kérdésektől.
Gondolkozz el. TE mikor tehetnéd meg, hogy elmégy egy ottalvós buliba,vagy a haverokkal sörözni? Most ne azt mondd, hogy Te nem is akarsz, hanem arra koncentrálj, hogy a férjed illetve a társadalmi megítélés szerint jogod van-e hozzá?
Lehet hogy akarta a gyereket,de nem komoly felelősségteljes elhatározásból,hanem mert "olyan jól hangzik".Most hogy ott van,már rájött ,hogy az nem egy játék,hanem foglalkozni kell vele,néha túl sokat is,mikor pl nyűgös...És ez már nem tettszik neki.Lehet,hogy nem tőled megy,hanem a gyerkőctől.
A másik,hogy sok pasi megy a haverok után.És nem meri máshogy csinálni a dolgokat,mert az olyan égő,akkor ő lesz a haveri társaság papucsa.Hisz írtad,hogy mindegyik haverjának van már gyereke,és mind otthon hagyja a feleségét a gyerekkel eggyütt.Ő is ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!