Miért van az, hogy sok szülő nem enged meg semmit a gyerekének?
Tegyük fel van egy család. A gyerek 14-17 év között van és jó tanuló, nem beszél vissza, ha lehet ilyet mondani pedáns gyerek, a szülei mégse engedik egész nyáron sehova, nem bíznak benne, pedig csak egy szimpla délutáni barátnőzésről lenne szó, vagy pizza vagy fagyi, akármi, de legkésőbb 9-re szónélkül hazaérne, még se engedik. Én nem vagyok ilyen helyzetbe, de sok helyen látom,hogy a szülők egyszerűen sehova nem engedik a gyereket! Ők nem voltak fiatalok? Vagy elkövettek valami olyat, amit nem akarják,hogy a gyerek is megtegyen? Én nem értem, itt a nyár, fiatalok, most kéne élni, bulizni, barátkozni és nem 30 évesen mikor már ott lesz a gyerek. Ha pedig otthonról hozták ezt a szokást, akkor se értem, ha nekik is rossz volt gyerekkorukba miért akarják,hogy a gyereküknek is rossz legyen? Komolyan szomorú, hogy sok szülő nem ad teret a gyereknek.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!