Hogyan hozzam rendbe a kapcsolatomat?
Mit szólnál ha egyszerűen megkérdeznéd tőle, hogy miért fáj neki beszólogatás nélkül hagyni a közeledésed? És elmondhatod neki, hogy ez téged nagyon bánt, mert mindig visszautasításokat kapsz... etc etc etc. Talán meg is beszélhetnétek az összes problémátokat... nagyon nehéz, de én azt gondolom érdemes lenne összekapni magad és elmondani neki.
Adri
Nagyon rossz helyzetben vagy. Tudom, mert én is ebben vagyok, épp most írtam ki egy hasonló kérdést, annyi különbséggel, hogy én még nem szültem meg.
Én sem tudom mi lenne a helyes. Azt a tuskét ami benned van, azt kellene kimozgatni, vagy megpróbálni elfelejteni. De nem lehet. Tudom, bennem is van. A beszélgetés lenne az egyetlen megoldás, de ha már sokszor elmondtad neki, kiadtad a dühödet akkor nincs értelme sokadjára is önmagad ismételni. Esetleg passzoljátok le a babát egy kicsit és csináljatok közös programot. Kérd meg, hogy próbáljon meg újra meghódítani, mert így tönkre fogtok menni. Remélem sikerrel jársz!
29 hetes kismama
Nem én vagyok, ott azt hiszem a nő 5 hónapos terhes. Az én kérdésem ez, nem rég írtam ki. Ha gondolod olvasd el, van hasonlóság. Csak nálunk nem az esküvő elmaradása a tüske, hanem egészen más.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!