Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam rendbe a kapcsol...

Hogyan hozzam rendbe a kapcsolatomat?

Figyelt kérdés
Nagyon, de nagyon szerelmes voltam belé. 3 hónap után megkérte a kezemet és sokáig csak terveztük az esküvőt. Terhes lettem (nem véletlenül), akkor már nem akart elvenni. Nekem ez nagyon rosszul esett. A gyereket ő akarta a legjobban. Főzött, mosott, takarított, 3 éven keresztül. A szex fergeteges volt. Minden gyönyörű volt. Egyszer csak 180 fokos fordulatot vett (terhességem utolsó hónapjaiban). Kb egy évig semmit se csinált úgy, mint azelőtt. Többször ki akartam dobni, de nem ment el. Állítólag ő szeret. Néhány hónapja ismét olyan, mint régen. Csak az a baj, hogy egy év alatt annyi sérelmet okozott nekem, hogy már nem bírok rá úgy tekinteni, ahogy azelőtt. Nem bírok vele lefeküdni sem és ő is észrevette. Csak akkor van szex, ha "szükségleteimet" szeretném kielégíteni. Én nem ilyen kapcsolatot akartam. Annyira elhidegültem tőle, hogy nagyon fáj. Szeretném visszacsinálni. Nagyon fáj, hogy nem volt esküvő és nem akar keresztelőt sem, viszont mostmár tényleg olyan a párom, amilyen régebben, segít és rendes, és tudunk beszélgetni, kezd újra partner lenni mindenben, közös programokat szervezünk, gyerekkel is meg nélküle is. De nagyon kiábrándultam belőle a sok sérelem miatt. Nem tudom, hogyan szerethetnék újra belé. Én nem akarok másik párt magamnak, nagyon szenvedek. Egyszerűen nem bírok vele lefeküdni és nem bírom neki kimondani, hogy szeretem.
2010. jún. 25. 09:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Mit szólnál ha egyszerűen megkérdeznéd tőle, hogy miért fáj neki beszólogatás nélkül hagyni a közeledésed? És elmondhatod neki, hogy ez téged nagyon bánt, mert mindig visszautasításokat kapsz... etc etc etc. Talán meg is beszélhetnétek az összes problémátokat... nagyon nehéz, de én azt gondolom érdemes lenne összekapni magad és elmondani neki.

Adri

2010. jún. 25. 13:17
 22/25 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz helyzetben vagy. Tudom, mert én is ebben vagyok, épp most írtam ki egy hasonló kérdést, annyi különbséggel, hogy én még nem szültem meg.

Én sem tudom mi lenne a helyes. Azt a tuskét ami benned van, azt kellene kimozgatni, vagy megpróbálni elfelejteni. De nem lehet. Tudom, bennem is van. A beszélgetés lenne az egyetlen megoldás, de ha már sokszor elmondtad neki, kiadtad a dühödet akkor nincs értelme sokadjára is önmagad ismételni. Esetleg passzoljátok le a babát egy kicsit és csináljatok közös programot. Kérd meg, hogy próbáljon meg újra meghódítani, mert így tönkre fogtok menni. Remélem sikerrel jársz!

29 hetes kismama

2010. jún. 25. 13:31
 23/25 A kérdező kommentje:
Jaja... Nem tudom, miért kell beszólogatni. De az anyjának is beszól állandóan, azt hiszi, vicces (bár az anyja röhög is rajta). De szerintem nem vicces egyáltalán.
2010. jún. 25. 13:31
 24/25 A kérdező kommentje:
Te vagy az a kismama, akinek a pasija ottalvós buliba akar menni?
2010. jún. 25. 13:32
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem én vagyok, ott azt hiszem a nő 5 hónapos terhes. Az én kérdésem ez, nem rég írtam ki. Ha gondolod olvasd el, van hasonlóság. Csak nálunk nem az esküvő elmaradása a tüske, hanem egészen más.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2010. jún. 25. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!