Hogyan hozzam rendbe a kapcsolatomat?
Mennyi idős a pici? Ő mit vesz észre abból, hogy ti nem jöttök ki jól? Ülj le vele beszélgetni. Mondd el neki, amit itt leírtál. Próbáljatok meg megoldást találni. Kedveskedhet neked, udvarlás, bókok stb.
Csak türelem, és őszinteség kérdése az egész.
Ez eléggé húzós eset:(
Vannak hullámvölgyek egy kapcsolatban, mikor kevésbbé vagy szerelmes, és amikor nagyon. A párod az egy év alatt egy ilyenen eshetett át, csak ez a te érzelmeidnek nagyon nem tett jót.
Nézd, lehet, hogy itt most sokan azt fogják tanácsolni, hogy menjetek külön, mert ez így már nem működik, de szerintem nem szabad egyből feladni a reményt. Ülj le vele, és mond el neki, hogy neked most egy kis időre van szükséged, gondolkodóba estél kettőtökön. Az lenne a jó, ha a párod most megpróbálna udvarolni neked, kedveskedni, most nagy türelem kell hozzád, hogy kiderüljön, életképes e még a kapcsolatotok. Ez valószínű hónapokba telik még. De ha küzd érted, talán visszahozhatja a lángot, én nagyon szurkolok nektek, nem csak miattatok, hanem a közös gyermeketek miatt is.
képben van, ezt akartam írni.
Légyszi írjatok, mert nagyon szomorú vagyok. :( Jólesne beszélgetni egy kicsit...
tudod kérdező, te nem is magadat kínzod, hanem őt.Azt hiszed nem fogja megunni egy idő után, hogy csak a szexért magáért fekszel le vele, és nem tudod kimutatni felé az érzéseidet? Ahogy éltek jelenlegi formában egy társas alkalmi kapcsolat.
Ha már kihűlt a szerelem, és ennyire felszínesen "szereted" ott nincs értelme mit rendbehozni. Azért ne maradj vele, mert mos, főz , takarít. Engedd el, hogy más mellett még boldog lehessen. Mondd el, hogy részedről ez már egy lagymatag kapcsolat, és boldogtalan vagy, de ő is az , vagy az lesz emiatt. Még ilyenkor jó lépni, nem akkor amikor nagyobb a gyerek és érti ami körülötte zajlik.A kutya-macska kapcsolat plusz a "válás" mennyivel lesz jobb x idő múlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!