Hogyan hozzam rendbe a kapcsolatomat?
Hát én mindig a kettesben megbeszélés híve vagyok, de ha ilyen vészes a helyzet, és már próbáltatok erről beszélni, akkor egy pártanácsadó esetleg? Lehet, hogy hülye ötlet, mondjuk én páromat biztos nem tudnám rávenni... de egy haramadik fél talán rávilágíthat dolgokra.
Egyébként tényleg azt próbáld kiszedni belőle, hogy benne mi játszódott le abban az egy évben, mit érzett stb... Az, hogy "szerinted mit rossz?", "Melyikünk volt bunkó?" stb ezek nem jó kérdések... konkrét kérdések kellenek, hogy szép lassan felszínre jöjjenek az okok, amik a háttérben voltak/vannak és akkor tisztázni tudjátok.
Szerintem... (de nem vagyok pszichológus, vagy ilyesmi!)
Az az igazság, hogy szerintem, ha én lennék a haverja és elmennénk sörözni, azt mondaná, hogy dolgozok, mint állat, a gyerekre, a családra, mindent megteszek, de az asszony egyfolytában nyaggat, nem szeret, már rühelek hazamenni.
Gondolj bele, hogy hány olyan férfi van aki simán lelép, megpróbál a gyerektartás elől kibújni.
Néha a "nagy őszinte" beszélgetések se érnek sokat. Egy ölelés néha többet ér.
Igaza van 10.48nak! Ha már nem tudod szeretettel hazavárni, akkor mi értelme van... Nekem is volt olyan kapcsolatom, amikor halál szerelmes voltam, ő meg le sem ejtett. Majd amikor kimondtam, hogy viszlát, akkor elkezdett kapkodni, hogy milyen nagyon nagyon szeret... és tényleg mindent megtett, szerettem is... de ááááá, már nem volt olyan. Nem voltam vele boldog... összesen 4 évig voltunk együtt, ebből 2,5 év telt el úgy, hogy ő "kapart", mert szerette volna, ha úgy nézek rá mégegyszer, mint anno!!! De nem ment...
Gyermeknél már minden más... de te is tudod, hogy nem lehet miatta együtt maradni! :( Próbáljatok kicsit közösen kikapcsolódni, itt a nyár, nem kell ahhoz sokat költeni(bár nem tudom az anyagi helyzeteket és nem is rám tartozik), hogy bárhova eljussatok, és együtt legyetek. Hidd el, sokat számít! Próbálj te is tenni azért, hogy a kapcsolatotok javuljon...ne csak tőle várd.
A szexet is sok mindennel fel lehet dobni... de te ismered a párod, te tudod mire gerjedhet (ha ő sem a megszokott dolgokat kapja, lehet extrázza az együttlétet úgy, hogy másnap is kívánni fogod...)
Csak ügyesen :)
Adri
Szeretettel várom én haza, csak ott kezdődnek a gondok, hogy nem szeretem neki ágyba vinni a kaját, meg ilyesmik és ilyeneken összeveszünk.
Megpróbálok nem megsértődni, csak egyből az van, ha valamit beszól, amikor közelednék hozzá. De megpróbálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!