Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok családjával?
Nálunk a párom az én családommal nagyon jól kijön,mindenki szereti és családtagnak tekintik. Náluk viszont az apukája és az ikertestvére engem egyáltalán nem kedvel,állandóan elhordanak a hátam mögött mindennek. Többször is kérdeztem már,hogy pontosan mi a bajuk, de szerintem még maguk sem tudják. Ez nekem iszonyat rosszul esik,már ott tart a dolog,hogy azt mondják, amíg a párom velem van együtt nem is akarnak vele beszélni, mert ellenszenves lett nekik ő is mióta együtt vagyunk. Szerencsére az anyukájával jó a viszonyom, de attól tartok ez csak szemtől szemben van így, és valójában ő is azt várja mikor megyünk külön végre.
Próbálok nem emészteni magam emiatt, de nem tudom mivel vívtam ki ezt az ellenszenvet így még jobban bánt,hogy ennyire utálnak. Az is bánt, hogy miattam a páromat büntetik és mára már vele se nagyon beszélnek. Már nem próbálok a kedvükben járni és azon vagyok,hogy ne érdekeljen ennyire a véleményük, de nem könnyű. Más is van ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!