Van itt olyan aki így érez a családjával kapcsolatban?
Anyám és apàm iránt érzek némi szeretetet, de leginkább fájdalma (azt most ne részletezzük miért).
Anyai nagymamám és nagypapám iránt is valami hasonlót érzek de mindig eszembe jutnak a fájdalmak.
Dédimamám egyedül az aki kimutatja az érzéseit irántam, hozzá én is így viszonyulok.
Mindenkihez úgy tudok viszonyulni ahogy ő viszonyul hozzám. És mivel se a szüleim sem pedig a nagyszüleim nem olyan szeretet kimutatós, ölelgetős, beszèlgetős, érdeklődős fajták ezért én is nagyjából bele törődtem ebbe hiába fáj, és már én is "leszarom" őket. Normális ez? Nem érzem hogy a dédimamámon kívül szeretne bàrmelyik is... van még valaki hasonlóan hogy ilyen érzelemtelen családja van?
Igen. Sajnos én is ugyanilyen érzelemtelen vagyok a családommal. Sőt még talán jobban is.
Sajnos manapság ez normálisnak számít valamilyen szinten.
19/F
Sajnálom. Nekem sokkal kevesebb rokonom van, de nagyobb a melegség.:)
Legalább a dédimamádtól megtapasztaltad, mi a családi szeretet, ez is elég sokat jelent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!