11 éve házas vagyok van 2 két szép gyerekünk és a nejem megcsalt és 3 honapon átt felszarvazott de ezek után is szeretem nem tudom ho mit tegyek? Bizni màr nem tudok benne.
Hát vagy megbeszéltek egy nyitott kapcsolatot, vagy elváltok.
Egyértelmű, hogy te kisajátítanád, ő meg leszar téhed, mi boldogság van ebben a kapcsolatban? Max a gyerekek, már, ha a tiéid. Egyébként mi ez az óvodás színvonal, hogy bosszúból megcsalod? Hát konolyan, nem tudom melyikőtök szánalmasabb.
Szóval te sem vagy különb
Most meg hirtelen lettek erzeseid mer megint megcsalt?
Mind a ketten ratyik vagytok
Akkor megy az adok kapok. Itt gyökeres változtatások kellenének a lelketekben.
Engem is csaltak meg, végül újra kezdtük a kapcsolatunkat. Hát, nagyon nehéz. A gyereknek jobb így, a mi esetünkben, nem veszekszünk sosem előtte, meg nagyon ritkán láttam volna az a helyzet. De elfelejteni ezt nem lehet, bármennyire igyekszem. Mondjuk ha második vagy többedik eset lett volna, számomra nem kérdés, hogy elvállok.
De ezt nektek kell eldönteni.
19#
Ki a fszom akar nyitott kapcsolatot?
Max az olyan nyomorult emberek akik hutlenek, azok akik nem tudnak kompromisszumot kötni vagy nem is akarnak, azok akik nem is szeretik egymást
Azok akik nem képesek megbeszélni felnőtt ember módjára a dolgokat
Azok akik lelkileg GYENGÉK
Stb.
Akkor meg minek élni egy olyan kapcsolatban?
Hagyjuk már hogy gyerek meg hitel.. hányan élnek ezek ellenére is külön?
Azt lássa a gyerek, mer látja mert nem hülye, hogy az apuci/anyuci délután melo után megy kefelni xy-al, aztán este hazatér aztán úgy tesz mintha egy normális család lenne ez?
Persze hogy lelkibanatos lesz a gyerek is emiatt.
Akiknél nyitott kapcsolat van azok nem is boldogok max azt hiszik, inkább felszabadultak
Bár se ez se a meg csalás nem jó
Inkább akkor már menjenek szét
Eleve akkor minek vannak együtt, minek házasodtak össze, minek csinaltak gyereket
Miért lesz nyitott egy kapcsolat?? Nem úgy indult hogy az lesz...hogy, “szeretlek legyen esküvő legyen gyerek de ez nyitott lesz ám!” szóval miért lett az?
Mert egy nagy szr lett minden
Magyarul nemkell együtt lenni azt kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!