Anyukákat kérdeznék akiknek kisebb lányuk van 4-6 éves körüli és új párkapcsolatban élnek nem a gyerek apjával?
Nálatok hogy működik az esti fürdetés? A párotok fürdeti a lánykátokat? Mennyire elfogadott dolog? Hogy álltok ehhez a témához? Lehet hülye kérdés de foglalkoztat.
Értelmes válaszokat köszönöm előre is!
Huu azért ne féljünk már mindentől... Szüleim elváltak 6 éves voltam. Soha nem jutott eszembe, hogy anyukám olyan férfival hagy akiben nem bízik és furcsa lenne ha átveszi a szülői feladatokat... Megbízol a párodban? Gyerek kedveli? Ő nem bánná ha vele kellene fürdeni? hagyni kellene hogy a párod beépüljön a családba.. Gondolom hosszabb távon tervezel vele együtt lenni.
Gyerekként szerintem rosszabb az üzenete ha emiatt pl. reggel kell fürdeni.. Mivel magyarázod meg neki? Nem lehet kettesben a pároddal mert félni kell tőle hogy valami történik?
Egyébként meg a leírtak alapján így is kettesben lesz a gyerekkel amikor dolgozol, ha akar valamit ahhoz nem kell, hogy fürdés legyen..
5 eves volt a kicsi, amikor uj parom lett. Akkoriban mar a kicsi tudott egyedul furdeni/mosakodni. Igaz bent kellett vele lenni, hogy a vizhot beallitsam, meg hogy butasagot ne csinaljon es azuhanyba be es kilepesnel is nehogy elcsusszon. De o mosta meg a puncijat, popsijat a hatat meg en.
Neha muszaj volt az uj paromnak megfurdetnie, de nem volt ez se gond. A paromnak is voltak gyerekei.
Te ismered a parod, csak tudnad, ha pedofil lenne. Masreszt meg ha lesz kozos gyereketek, akkor azt is ugyis furdetnie kell. En nem attok ebben semmi kivetnivalot.
A kislanyodnak tanitsd meg hogy kell jol megmosnia magat a kenyes reszeken es mondd el neki ott mindig csak o mossa az az öve. Ez kesobb is jol johet, mert szolni fog ha valaki molesztalna.
Két végletet lát a többség: ha kedves akkor pedofil vagy egy erőszakos állat aki veri a családot. Könyörgöm ne lassunk bele mindenbe csak rosszat.
Nekem a gyerekeim ( nagyobbak joval!) pl siman elmentek pisilni hogy a neveloapjuk bent volt fszobaban....meg en is kicsit furcsalltam...erre a lanyom mondta hogy de hat csalad vagyunk mi van ebben...
Abszolút kizárt lett volna hogy a lányom egy idegen ferfi furdesse, aki az en elettarsam . Soha . Nem is költöztem volna össze ferfival , föleg a lanyom mikor olyan kicsi
Sok ferfi hasznalja ki a helyzetet es molesztal , mar csak azert is merr megteheti . Rendör ismerösöm meselte
Nagyon izehianyba szenved az olyan anya , aki ezt engedi es hanyattesik ettöl hogy hú de jò kapcsolat !
Nekem is mikor a lanyom 11 eves lett , akadt egy pasim, es mind a lanyomnak akart vinni ajandekot , stb , de mit vegyunk a lanyodnak , mondtam hogy neki en vasarolok , nem foglalkozzon vele .
Nem akartam bekeverni a kapcsolatomba
Akarta vinni a lanyom , h menjenek kettesben vasarolni . Mondtam , hogy a lanyom nelkulem nem megy .
Szóval ilyet , hogy a nagy szeretet es szerelem odaig fajuljon hogy a negyeves kislanyom mosdassa , isten örizzz!
A rendörseg hemzseg az ilyen jelentesektöl , kesö bánat !
Tönkre lehet tenni egy gyereket , agyilag nagyon hamar
A ferfi lehet jómódú, tanult , nem garancia semmire .
Isten örizz! En 11 eves lanyom neveltem es úgy alakitottam az életem es a muszakjaim, hogy ne kelljen masra bizzam
Ez iszonyú anyagi aldozatokkal jart es mindenfele lemondasokkal
De tudtam, hogy ha vallaltam , ez van , nem akartam masra bizni , mert engem bantalmaztak es tudom mit jelent , mikor kicsi vagy es kiszolgáltatott es bizol a nagyvilagban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!