Anyukákat kérdeznék akiknek kisebb lányuk van 4-6 éves körüli és új párkapcsolatban élnek nem a gyerek apjával?
Nálatok hogy működik az esti fürdetés? A párotok fürdeti a lánykátokat? Mennyire elfogadott dolog? Hogy álltok ehhez a témához? Lehet hülye kérdés de foglalkoztat.
Értelmes válaszokat köszönöm előre is!
6 éves lányom van. Annyit kell neki segíteni a fürdéskor, hogy az egyik kezét fogom, amikor belép és amikor kilép a kádból (már jó ideje így van). Szóval nem egy nagy kaland.
Ettől függetlenül nekem az a véleményem, hogy nem költöztetném össze a lányomat egy idegen férfival, bármilyen korú is a gyerek. És most erre te nyilván azt fogod írni, hogy nem idegen. De bizony, hogy az.
Tudom, hogy most le leszek pontozva, de én félteném a kislányomat. Annyi borzalmat lehet hallani a mai világban. :( Szerintem tudod mire gondolok.
Apaként pedig biztosan nem nézném jó szemmel, hogy egy idegen férfi mossa a kis testét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!