27 fölötti férfiak! Várnátok akár 6-7 évet is, hogy a mostani 19 éves barátnőtök gyereket szüljön nektek?
Mert ugye egy szimpla érettségivel rendelkező lánytól nem kérnéd, hogy vállaljon be egy babát. Amíg tanul, min 3-4 év, és eseteg 2-3 évet dolgozzon is, hogy kapjon gyest. (Vagy gyedet?)
Várnátok rá? Vagy keresnétek egy korban jobban hozzátok illőt?
19L
Lehet egymást fikázni, de nekem nem ez volt a célom, mikor feltettem a kérdéseket.
Köszönöm az eddigi őszinte válaszokat. Bár senkit nem kértem arra, hogy pár sor alapján engem minősítsen, így akik ezt tették, azok ne várjanak túl sok jót tőlem (=le lesznek pontozva, mert nem a kérdésre válaszoltak!).
Kíváncsi lennék, hova teszik Olaszországban a nők a 6 hetes gyerkőcöt, amíg ők dolgoznak...
Igen, azért szeretnék kb. 2 évig dolgozni, mert 1 év munkaviszony után jár a gyed (vagy gyes?!).
Meglehet, hogy nem lesz munkám, de ennyire ne menjünk bele a jövőbe. Azért jó lenne ha írnátok kort és nemet. Köszönöm!
Azt nem tudom, olaszba hogy megy, de Amcsiba is ez a szokás, ott bölcsibe adják, ami több ezer dollár, és az egyik szülő csak a bölcsire dolgozik.
Egyébként, ahol én vagyok, Angliában, itt általában max egy évet maradnak otthon, de ez többnyire kevesebb idő. Amikor abbahagyod a munkát, onnantól számítva 39 hét után vissza kell menned dolgozni, vagy nem kapod vissza azt az állást, amit addig betöltöttél. Bocs, ha ezt offnak veszed, csak kérdezted.
Bölcsibe teszik,ami alaphangon 300 euro.
De egy évig otthon is lehet maradni fizetetlen szabadságon.Utánna nem tartják a helyét tovább....
Amiről még senki nem beszélt:
És természetesen az is előfordulhat, hogy a te véleményed változik meg, szépen lassan eljutsz oda, hogy nem is kell 2-3 évet dolgozni a babavállalás előtt. Rájössz, hogy nem az a felfogás csak a normális, amikor azt hiszed, hogy a férjednek megterhelő a gyermeke anyját ellátni és eltartani, amíg az a gyermeküknek ad életet. Ez a világ legtermészetesebb dolga, nem kényszer és nyomás egy apára nézve.
Nem erre gondoltam, hogy kényszer. De nekem lenne kellemetlen, hogy ő úgy tartana el, hogy én 1 napot nem dolgoztam iskola után. Folyton attól félnék, hogy ingyenélőnek tartana, és egy veszekedés alkalmával felhozná, hogy ő tart el, mert "nekem büdös a munka".
Szülés előtt mindenképpen szeretnék dolgozni egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!