Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 27 fölötti férfiak! Várnátok...

27 fölötti férfiak! Várnátok akár 6-7 évet is, hogy a mostani 19 éves barátnőtök gyereket szüljön nektek?

Figyelt kérdés

Mert ugye egy szimpla érettségivel rendelkező lánytól nem kérnéd, hogy vállaljon be egy babát. Amíg tanul, min 3-4 év, és eseteg 2-3 évet dolgozzon is, hogy kapjon gyest. (Vagy gyedet?)

Várnátok rá? Vagy keresnétek egy korban jobban hozzátok illőt?

19L

2010. jún. 24. 09:17
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:

10:09

Persze benne van a pakliban. De én úgy fogom fel, hogy igenis együtt leszünk!

2010. jún. 24. 10:12
 22/60 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy komoly lány vagy, akkor ez a természetes.

Én annak tartom magam, ezért nem akarom kiélni magam.

Amúgy is ez akkora baromság szerintem....

Ha szereted a párod nem is gondolsz erre.

Nekem sem ő az első, előtte volt egy majd 4 éves kapcsolatom, meg egy másik srác akivel csak szex volt egyszer kétszer, az utóbbiba a mostani eszemmel nem mennék bele, mert semmi értelme nem volt.

2010. jún. 24. 10:14
 23/60 A kérdező kommentje:
Nem úgy indulunk neki egy kapcsolatnak hogy x év múlva úgyse leszünk együtt.
2010. jún. 24. 10:14
 24/60 A kérdező kommentje:

Annyira vagyok komoly, amennyire egy 19 évestől ez elvárható.:)

Nekem is voltak egy éjszakás kalandjaim, bőven elég volt, amiket utána mondtak rám az emberek.

2010. jún. 24. 10:16
 25/60 anonim ***** válasza:

Ja és a 10:09-nek nincs igaza...

Ebbe a mi lett volna ha , meg mi van ha nem úgy alakul kérdésbe nem kéne belemenni.

Mert mi van ha nem úgy alakul, de mi van ha igen?

Ezt nem lehet tudni.

Ennyi erővel ne szüljön senkinek gyereket, mert majd mi lesz akkor ha....?

Ez hülyeség....

2010. jún. 24. 10:16
 26/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem úgy indul egy kapcsolat , hogy na drágám majd most együtt leszünk 3 évig, utána kidoblak.

Legalábbis jó esetben. A szerelmével mindenki egy életre tervez.

2010. jún. 24. 10:18
 27/60 A kérdező kommentje:
Pontosan! :)
2010. jún. 24. 10:19
 28/60 anonim ***** válasza:
79%

10:09-esnek, mintha a szüleimet hallanám...pesszimista egy felfogás. Ki a fene tudja megmondani, mi lesz a jövőben?! SENKI. A szüleim is azt szajkózták egyfolytában, hogy ne nagyon melegedjek bele jelenlegi kapcsolatomba, mert akkor voltam 21 éves, mikor megismerkedtem párommal, ő az első komoly kapcsolatom, még mással nem is feküdtem le. (előtted írtam) Apám tanácsa: úgy kéne csinálni, hogy most szakítasz vele, aztán körbe nézel, és egy-két év után, ha még mindig szeretitek egymást, akkor újra együtt lehettek, vagy rájössz, hogy van nála jobb is.

Mindezt úgy mondta, hogy tudta, én is és a párom is szerelmesek vagyunk egymásba. Szóval azért dobjam a páromat, mert a statisztika azt mondja, nincs túl sok esélyünk együtt?

Ez baromság, ne haragudj! Egyszer élünk, nincs időnk arra, hogy próbálkozgassunk. Szerintem sokkal bizonytalanabb újat keresni. Ha ezzel az emberrel úgy érzi, megfogta az isten lábát, mi értelme lenne mással próbálkozni?

2010. jún. 24. 10:21
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

10:06os vagyok

a fiatalság megélése nem azt jelenti, hogy fűvel-fával ágyba bújsz. De ahogy a kommentjeidet olvasom, te sem így gondolkozol :-D

Szerintem szükség van azért arra, hogy megismerjük saját magunkat, párunkat ...

Elmehessünk nyugodtan szórakozni egy áttanult vizsgaidőszak után. A párunkkal nyaralni, moziba, színházba menni.

A lakhatás problémáját is meg kell oldani, sőt nem árt, egy kicsit együtt élni a gyerekvállalás előtt.

Mert a gyerekvállalás nem csak a szeretetről, babázásról, komoly kapcsolat bizonyításáról szól.

Együtt jár sok-sok lemondással is. Nem mehetsz el akárhova, mindig mindent előre kell szervezni, a fiatalkori spontanaitásnak sajnos itt ilyenkor már nincs helye. Egy bolti bevásárlás is egy pici gyerekkel sok szervezést igényel.

Szerintem, ahhoz, hogy ezt ne érezzük nyűgnek és később ne bánjuk meg, igenis ki kell élni magunkat. És még mindig nem a szexről beszélek :-D

2010. jún. 24. 10:22
 30/60 anonim ***** válasza:
42%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:16

itt nem az a lényge, hogy mi van ha...

meg hogy úgy állunk hozzá, hogy biztos rossz lesz...

hanem az az el nem hanyagolható tény, hogy a lány19! éves.

tehát nem alap pesszimizmusról beszélek, hanem az élet törvényeiről.

szerintem 100 ból mondjuk 7 olyan 40 éves nő van, aki 19 évesen ugyanazt a férfit szerette, mint most.

nekem is volt 19 éves barátnőm. sőt.. voltak 19 éves barátnőim.

persze biztos van kivétel, amikor a lány már tudja, hogy ő lesz az igazi. (aztán két év múlva majd valaki más lesz az igazi)

ez így szokott menni. Ilyenek a 19 éves lányok. Ami nem is baj akkor, ha 18-24 éves sráccal vannak. De ha a srác 27+, akkor már ez rizikós neki.

ez nem az én hozzáállásom kérdése, hanem tények.

2010. jún. 24. 10:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!