Mi lehet szerintetek a gond?
Sziasztok!
Előre bocsátom, azért ide írtam ki, mert a Felnőtt párkapcsolatokba úgy érzem jobb nem tenni. Ez nem párkeresés és nagyképűnek sem szeretnék tűnni, de szükségem lenne normális kívülállók véleményére.
27 éves lány vagyok, a rokonok, barátok, ismerősök szerint nagyon szép. Az is tény, hogy kaptam ajánlatott modell munkákra, de nem az én világom. Tehát elvileg arcra nem lehetek "ronda" ezek alapján. Én sem érzem, hogy baj lenne, de látszólag valami mégis van. 175 magas vagyok 60-65 kilóval, sportolok 20 éve tehát a súlyom sem szállt el, hosszú barna haj, zöld szem. Sminkelni nem szeretek, nem is szoktam, maximum átlátszó szempillaspirál, szőlőzsír, nem vagyok mű sem. Öltözködésben inkább a sportosat kedvelem. Alapvetően mosolygós vagyok, bárkivel bármiről elbeszélgetek. Valahogy mégis láthatalan vagyok a férfiak számára. 3 éve volt utoljára kapcsolatom, azt is én kezdeményeztem.. Nem vágyom per pillanat kapcsolatra, de azért az nekem is furcsa, hogy engem sosem szólítottak meg a pasik. Leszámítva az 50-es és 60-as korosztályt, de szerintem érthető, hogy velük miért nem kezdek. Azért ezeket emelem ki, mert ha szembe jön veled valaki, nem a humorát látod először, hanem a külsejét, tehát elvileg azért szólítasz meg valakit, mert tetszik, szimpatikus.
Szóval szerintetek mi lehet a gond így elsőre?
A normális válaszokért nagyon hálás lennék, mert mégsem egyedül tervezem azért leélni az életem.
Először azt próbáld kideríteni, nem-e adsz szándékolatlanul hárító jeleket! Reméljük nem.
Tudatosan figyelj a jelekre, amíg be nem ivódik a tudás és készséggé nem válik! Én is ezt igyekszek tenni. A nem "szerelmi" gesztusok gyakorlására több lehetőség van. Azt is próbálgasd az "éberség" gyakorlására, és figyeld meg a reakciókat. Néha tettess érdeklődést vagy unalmat, hogy a másik reagál-e rá.
Ennyi. Sok sikert!
Miért nem lehet veled családot tervezni? Eldöntötted, hogy nem akarsz? 27 évesen lehet ilyen meggyőződésed, de ezt csak egy 40 éves nőnél tudom teljesen komolyan venni.
Ha biológiailag nem lehet, az más. Az bizony lehet egy nő arcára írva.
Nem elítélendő ez a vélekedésed. Egy - nem szükségszerűen narcisztikus vagy hasonló, hanem - nem eléggé gyerekszerető nőből lévő anya igen megkeserítheti a gyereke életét és elb@$zhatja a fejlődését.
Én, ha nem is utáltam a kisgyerekeket, de kerültem ezeket a nyivákológépeket korábban. Ma már megmosolyogtatnak, és szeretnék is 2-4-at majd azzal, akivel kölcsönös az elfogadás, stb. és akar 2-3 gyereket.
Érdekelne a 60+-os ismerősőd véleménye, hogy mi az amiből szerinte a férfiak kiderítik, hogy a nő akar-e gyereket.
Ő azt mondta, hogy ez amolyan "ösztön". Ugyanúgy érzik elvileg, mint ahogyan a szimpátiát. :) És hogy minden férfi akar később, szóval bajban vagyok.
Ez a nem szeretem a gyerekeket dolog olyan furcsa. Tény, hogy így van. Nagyon hamar tudatosult ez bennem, lehettem olyan 7 éves. Most amolyan pánikrohamszerű érzés, ha valaki azzal jön, hogy egyszer tuti nekem is lesz. Az viszont felháborít, ha egy gyerekkel rosszul bánnak, vagy nincsenek meg a lehetőségei. Például nagyon szeretnék egyszer kijutni Afrikába önkéntesnek. Szerintem fontos lenne, hogy azoknak a gyerekeknek is meglegyenek a lehetőségeik, vagy például ne adják el őket rabszolgának, csak hogy Benint vegyük. De ettől még az életemet úgy képzelem el, ha muszáj, hogy van egy párom, akit szeretek és együtt öregszük meg. De a képben valahogy sosem szerepel egy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!