Mitévő lehetnék? (bővebben lent)
Nem tudom mi tévő legyek.25éves vagyok és van egy 18hónapos fiam.Van párom is aki 38éves.A problémám a következő:Édesapám házában lakunk lassan 2éve és nem tudtuk fizetni a rezsit felhalmozodott összeg több mint 300.000forint.Ez miatt most szombaton költöznünk kell.
És nem tudom,hogy a párommal költözzek tovább vagy válasszam a nagyszüleimet a gyerekkel.Mikor még nem volt gyerekem a párom sok hülyeségbe belevitt és bőven van tartozásom.Mindig hitegetett,hogy segít fizetni,de a mai napig nem történt semmi.Anyámék azért is zavarják el a páromat,mert adóságot csinált és volt kocsi a nevemen aminek apám volt a kezese és neki kellett kifizetnie 1.3milliót.Ha páromat választom akkor a szüleimet és a nagyszüleim soha többet nem álnak velem szóba(megmondták).Ha a nagyszüleimet választom ők meg elnyomnak majd és nem tudom mit tegyek.Segítsetek,mert Szombat mindjárt itt van!
mérlegelj!!!Szereted a párodat?Megéri ö hogy elveszítsd a szüleidet?
Hasonló estem volt nekem is,igaz nekem nem tartózás miatt hanem anyám zsarnoksága miatt.Én a páromat választottam.Azóta nem is beszéltem anyámmal 3hónapja.de megérte!!!!!
Tudod ha nektek fontosabb volt a hiteleket fizetni,mint az,hogy ne legyen a fejtek felett gyerekkel tető hát.. nem tudlak sajnálni. Ha nem akarsz a nagyszüleidhez költözni menj albérletbe.. bár azt sem fogod tudni fizetni de sebaj te akartad.. vagyis inkább ti nem?
Vagy menj anyaotthonban ahogy írták, kérhetsz segélyeket is.. de ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!