Teknős baj! Mitévő lehetnék méég?
nem tudom, mit kezdjek a teknőseimmel!
van két vörösfülű ékszertekim...már lassan 10évesek lesznek. a teknősöm (főleg az egyik hepciázik) állandóan kimászik a helyéről. több éven át egy 50X30X50centi magas akváriumban éltek, kialakítva szigettel, fűtéssel....rendzsresen takarítottam, etettem őket, változatos étrenden, sok napozás stb. mindig megtalálta az egyik a módját, miként mászhat ki...(pl. véletlenül belógott a függöny, abba kapaszkodott bele)....meguntam a folytonos harcot, és mivel macska kutya is flangál szabadon a lakásban, féltettem nagyon. beköltöztek teknősék egy narancssárga lavorba:D:D:D:D..de sajnáltam őket, ezért beszereztünk egy naagy akváriumot. egy 120X60X40centiset.....kialakítva szigettel, stb stb..lásd fentiek. a teknős valami okból kifolyólag állandóan az akvárium sarkánál felkúszott, és kiemelkedett az akváriumból.... ma már 2x elszökött és visszamentek újra a sárgaházba....:D a kérdésem csak az, hogy mitől lehet, hogy folyton szöknie kell? minden igényét igyekszem kielégíteniük, táplálék, rengeteg napozás egyebek..nemtudom mit ronthatok el, nem akarom, h szenvedjenek,(ha valahogy kialakítom, h az akvárium tetejét letudjam fedni, hogy rendesen szellőzzön, a teknős problémája nem szűnik meg, csak hát nem tud már kimászni) de azt se akarom, h megsebesüljenek a kimászás-viszarakás harca közben! ötlet?köszike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!