Milyen lett a teknős akvárium képek?
és voltak alul nekem kis kavicsok de nehez volt nagyon úgy a tisztítás úgy hogy tegnap kivettem a kavicsokat
de akarok olyan 3 cm kavicsokat az aljára amit jobban lehet tisztítani
amit a a kakálásáról ilettve :D nem tudok mitt tenni van benne tisztító de nem sokat segít :D :D
felrakom milyen volt kavicsokkal
Nagyon szép! :) Szerintem a víz sem sok, mert imádnak úszni. És van olyan kavics, ami kilóg a vízből.
Bár én is tudnék ilyen szépet csinálni nekik. :) De akkorára nőttek (négy tekim van), hogy már annak örülök, ha elég víz van nekik, nemhogy még díszítsem is. Így is alig férek el a terráriumtól. :P
(Cserébe gyakran sétálnak a szobámban. Te is kiteheted őket néha, nagyon szeretnek kinn mászkálni. :))
Már úgy érted, hogy a szobádba is kakil, mikor kinn van?
Nálam nem szoktak... Összesen kétszer-háromszor fordult elő, pedig már az idősebbek 15,5 évesek. :) Olyankor kénytelen voltam persze feltakarítani... De ha minden alkalommal ilyen gond lenne, tuti nem tenném ki őket túl gyakran. :S
Amúgy milyen gyakran eteted? Lehet, hogy vagy túl van etetve, vagy olyan kaját kap. Mit adsz neki? Másra nem tudok gondolni, mert elvileg "szobatiszták". :)
4 hónapos? Jajj, baba!! :))) Cukik kicsinek.
Ilyen nagynak meg... :P (Imádom őket amúgy.)
Hát a víz nagyon koszolódik, ez tény... Pedig - mivel már felnőttek - elég őket 2-3 naponta etetni... Kivéve az egyiket, mert ő folyton enne. :P
Sajnos a vizet kb. másfél hetente teljesen ki kell cserélnem. Tisztító már nincs is, mert úgyis csak eldugult folyton.
Te hogy tudod cserélni ebben a vizet? Nekem most sajnos kézzel kell kimerni, mert nincs semmi szivattyú, ami működne. :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!