Playboy modell? Akkor én is lehetnék?
Nem vagyok annak a híve, hogy csak 180 centis, 40 kg-os lányokat fotózzanak, mert ők vannak a legmesszebb a valós nőktől. Viszont az alábbi hölgyet látván a playboyban... hát, ennyi erővel tényleg jelentkezek én is...
Izom= feszesség.
Azért nem csak a teljesen izomtalan, szétfolyós és a testépítő test létezik, vannak átmenetek.
Ha úgy jobban tetszik, akkor sportos.
Igen,egyrészt tényleg kicsit sokoldalúbb a playboy világa,nem csak 1 tipikus testalkatot ill formát követ.
De szemmel láthatóan a képen látható hölgy valamiben kitűnik.Ez a melle.Ami lehetséges,hogy eredeti....A kilókat,meg a vonalakat amúgyis megoldják photoshoppal,szóval tényleg bárki lehet ennyiből playboy modell.Csak mire eljutsz a playboy ajtajáig,hát elkopnak majd a térdeid valószínűleg(ha érted mire gondolok).
Nincsenek ilyen ambícióim :)
De a magyar és a külföldi Playboy-ban is feszes testű hölgyeket szoktak fotózni.
A fent belinkelt hölgy azért messze van a feszestől. Ezért lepődtem meg. Nem a mellméret miatt, az egyértelmű, hogy előny egy férfimagazinban.
Viszont a kerek popsi kitétel már nem áll meg a linkelt hölgynél - hogy egy példát említsek.
De ez most miért baj neked? Biztos van, akinek tetszik, különben nem ez lenne a munkája.
Szerintem a csaj jól néz ki. Azt hittem, valami ordenáré hájas disznót linkelsz be, erre egy tök átlagos nő.
Alul kattintható a galéria. Ez szintén ő. Főleg ezeknek a fotóknak a fényében lepődtem meg.
A cikk szerint egy valóságshowból "tört fel" és valahogy beküzdötte magát a Playboy-hoz egy fotózásra.
Te most komolyan a "családi kapcsolatok" témakört találtad a legmegfelelőbbnek ehhez a mondvacsinált problémához??
Malacka, ha te is a sonkáidat akarod mutogatni, hát csak tedd meg nyugodtan, kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!