Mért fontosabb a sör meg a haverok mint a család?
Szerintem csak pusztán tele van a töke veled hogy állandóan faggatod hogy mikor merre jár,mikor ér haza,miért jön később.
Tapasztalatból írom,nem saját csak egy cimbora ugyanígy volt a haveri körben,egész héten húzta az igát 12 órába,péntek rövid műszak(8óra)..beugrott hozzánk a kocsmába ahol mi már jól éreztük magunkat,alig ivott meg egy korsó sört,és kicsit beszélgettünk,már csörhött is a telefon,hol vagy már,minek mentél be a kocsmába stb,10 perc múlva ugyanez történt,pedig nem részeges a srác,max 1-2 sört ha megiszik néha,csak gondolom az állandó hajtás a melóhelyen,stressz,és még a felesége is eszi az idegeit..jó neki néha kikapcsolni ha csak 1-2 órára is.Azóta nincsenek együtt,a gyerek issza meg a levét,hisz elvált szülőkkel felnőni..
"én és az egy éves gyerek várja otthon."
Szerintem az a gond, hogy sz.rrá unod magad otthon, miközben fel sem tudod fogni, hogy aki dolgozik annak jár egy pici kikapcsolódás is, nem csak a robot, meg a sárkányosodó, számonkérő felesége.
16: Hát nézd, a gyerek életében semmi változás nem volt, előtte sem volt otthon az apja, most sincs.
Vagy szerinted nem akkor ért csak haza a "papa", mikor már rég aludt a gyerek?
Ne viccelődjünk már!
12-14 óra távollét utazással együtt munka miatt, utána sörözés?
Én is többet alszom 10 óránál, nemhogy egy kicsi gyerek!
"Ő jobban akarta a babát mint én."
Hát persze.
Mint tudjuk, mindig a pasasok erőltetik:
- a lánykérést,
- az esküvőt, és
- a gyereket.
A nők meg csak húzódoznak évekig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!