Mi lehet ennek a helyzetnek a megoldása, azonkívül, hogy lenyelem a békát?
Havonta egyszer járok haza, egyetemista lány vagyok. A húgomnak(18) lett egy barátja (20) aki állandóan itt van. Ami egyáltalán nem zavarna, a legkisebb mértékben sem. De az már igen, hogy annyi tiszteletet nem mutat, hogy legalább ebédhez felvegyen egy rövidnadrágot. Állandóan alsónadrágban látom (szerencsére póló van rajta), és ebéd közben számomra nem a leggusztább látvány. Neki nem szólhatok, mert vendég, és anyámék a fejemet is letépnék.
A szüleimnek jeleztem már hogy zavar, akkor rövid ideig volt a fiún nadrág, most megint nem.
Mit tehetnék ebben az esetben? Hogy oldhatnám meg? Ti mit tennétek a helyemben?
20/L
1.Beszélj a sráccal négyszemközt, ahogy tervezted.
2.Ha nem hat, menj le kispólóban, tangabugyiban ebédelni. Rád, tutira rád fog szólni valaki, mert nyilván csak a srác érzékeny lelkét nem lehet megbántani. Akkor nyugodtan visszaszólhatsz, hogy a srácra sem volt eddig rászólva, nem gondoltad volna, hogy nem illik bugyiban/alsógatyóban ebédelni, sőt, kezdted azt hinni, hogy ez valamiféle elvárás, mert a srác állandóan abban nyomul. Majd ha ő felvesz egy rendes nadrágot, akkor te is. Ha nem, akkor legközelebb számíthat rá a család, hogy melltartó+bugyi kombóban fogsz megjelenni ebédnél.
Régen rossz, hogy apád, anyád nem szólt érte. Vagy nem beszélgettek el a húgoddal, hogy milyen nevelést kapott ez az alak.
Én úgy tennék, ahogyan 10-es javasolta: egyre ritkábban járnék haza, és ha kérdezik, megmondanám az okát.
12-es; 14-es ott a pont!
Kiegeszitve: kerdezo igen egy ilyen esetben probald humorosan, ironikusan kezelni a dolgod. Mindegy te hogy nezel ki (nem tudhatjuk kover vagy e vagy sovany), de egy bevallalos. Szep vidaman lejts az asztalhoz te is bugyiban es topban (elotte azert lesd meg a srac alsoban erkezik e nehogy pont kivetelesen vegyen nadragot). Es igen a hugod fog teged elovenni legnagyobb valoszinuseggel de nem am az asztalnal, hanem negyszemkozt ugyanis legnagyobb valoszinuseggel a baratja meg fog bamulni es hugod teged fog elovenni amikor majd neki megjegyzest tesz hogy je nem is prud a novered, hogy TE hogy kepzeled?! (Hogy netan a pasijara nyomulsz?) Es akkor mosolyogva eloadhatod hogy de hat te csak azt hitted ez a meno es a baratjat koppintottad le utana meg komolyra forditva na ezert zavar hogy a csavod engem akar kisgatyaban elkapraztatni. Es majd akkor nem bugyiban jovok ha o sem gatyaban.
Masik lehetoseg: a sracot alaposan stirold minden egyes alkalommal nezegesd kifejezetten az alsogatyajat. Es ha valaki (barki) megkerdezne miert bamulod mondd azt hogy a mérete erdekel...nagy esellyel kovetkezo alkalommal a hugo parancsolna nadragot a baratjara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!