Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem gáz összejönni a legjobb...

Nem gáz összejönni a legjobb barátos menyasszonyával, vagy én fogom fel rosszul?

Figyelt kérdés
Szitu: Srácot 13 éve ismerem, exem 10 évig volt velem. Egy hétköznapi vitánál elszelelt, majd 1 hónappal később közölték hogy ők együtt vannak. Gondolom alapból ezért ment el, de ezt hagyjuk is. A baj az az hogy állítólag szerintük ez teljesen oké, és simán belenéznek a tükörbe. Én fogom fel rosszul, és ez tényleg oksi? 28 vagyok.

2018. szept. 21. 16:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
Neked biztosan gáz. Nagyon sajnálom.
2018. szept. 21. 17:21
 12/27 A kérdező kommentje:

10-es!

Pontosan így kezdem látni a dolgokat az elmúlt hónapokban ahogy leírtad.

2018. szept. 21. 17:25
 13/27 anonim ***** válasza:
22%

Szar ügy, de legalább nem csalt meg.

Vagy ki tudja.

Amúgy teljesen tipikus sztori, igaz a majmos hasonlat.

2018. szept. 21. 17:30
 14/27 anonim ***** válasza:
13%
Én nem kezdtem férfiakkal miközben házas voltam v kapcsolatom volt előbb lezártam a régit,lehet tisztességnek maradni,nem is mutogatnak rám mind némelyik hölgyre h megint uj apuka van ja kb fél évig,amig az újabb hézagtöltő meg jön,nem kell társ fűggönnek lenni...
2018. szept. 21. 17:57
 15/27 anonim ***** válasza:
35%
Én is a volt barátom barátjához mentem hozzá, bár mi előtte rövid ideig voltunk együtt. Viszont 23 éve vagyunk házasok :) Nem gondolom, hogy emiatt bárki elítélhetne, nem egyik ágyból estem a másikba és nem miatta szakítottam.
2018. szept. 21. 18:02
 16/27 anonim ***** válasza:
97%
Részemről innentől kezdve vége lenne az úgynevezett legjobb barátságnak. Mert nem a legjobb barátod, hanem egy kis pöts, aki hátba támadott....
2018. szept. 21. 18:02
 17/27 anonim ***** válasza:
96%
Én is pont azt akartam írni amit a 10-es, hogy az ilyen értékrendű emberek egymással is pont így fognak viselkedni, úgyhogy ne "irigyeld" őket. Jobb ez így.
2018. szept. 21. 18:09
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Mi az a "barátos"?

28 éves férfi vagy? Tényleg?

2018. szept. 21. 18:21
 19/27 anonim ***** válasza:
75%

8-as: ma mar nagon hamar kiondjak a valast. Ugyanis kulonszedtek 2015-ben a jogszabalyokban, hogy a valas erdemi resze (persze a gyerekes resz ide tarzozik) kulon kimondhato, mig a vagyonmegosztas az egy kulon eljaras. Igy ha nincs gyerek akkor beadod kapsz idoponzot fizeted az illeteket azt mar el is valtal. A vagyonnal persze lehet jatszani evekig, de papiron mar elvalt leszel, ujrahazasodhatsz stb..

Kerdezonek:

Probalj elszakadni attol a gondolattol, hogy ezert hagyott ott. Ahgy irod volt egy honap kulonbseg. A ferjem a szakitasunk utan egy honappal mar kijelentette van baratnoje (egy a gyerekiskolatarsanak az anyukaja aki elotte is sokat haverkodott vele). Viszont eleg gyorsan vege is lett. Sose gondoltam, hogy megcsalt es a no miatt valtunk. Egyetelmuen vigasztalos kapcsolat volt.

Az exednel is lehet csak az a helyzet, hogy a baratoddal jol ismertek egymast sokat lelkizhetett neki a szakitasotok utan neki sirt a baratod meg mint bocs de a legtobb pasi ilyenkor hajlamos a farkaval vigasztalni, mert maskepp nem tudja hogyan kell. A ferfiak gyengek. A baratodat es az exedet persze ez nem menti, de mivel epp rajtad keresztul ok is evek kta ismerik egymast ez ilyenkor egy biztonsagot nyujto gyors jaj de hat vagyok valakivel kapcsolat. Nem hiszem hgy hosszutavu lesz pont azert, mert a baratok hasonlo ertekrenddel rendelkeznek es ha veled nem jott ki majd a baratoddal se fog az exed pluszban egy 10 eves kapcsolat utan azt a kapcsolatot meg kell gyaszolni nem pedig egy honap utan beleugrani egy ujba (mert az emiatt legnagyobb esellyel kudarcra van itelve).

Ha 2 ev mulva is egyutt lesznek, akkor gratulalj nekik, de mar az uj szerelmeddel leszel ugyis :-).

Fel a fejjel! Ne dongold magad azzal, hogy biztos megcsalt es mas tobbet ert. 10 evig te voltal neki a legertekesebb!!!

2018. szept. 21. 18:40
 20/27 anonim ***** válasza:
83%
Azért tudnak egyesek már a válás más napján szakitás másnapján mással lenni vigan,mert már reg tul léptek azon akivel még papiron együtt vannak.
2018. szept. 21. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!