Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha nem vettek fel az...

Ciki ha nem vettek fel az egyetemre tavaly és most a szüleid tartanak el már egy teljes éve, mert nem dolgozol? Szóval ciki ha nem tanulsz tovább és nem is mész el dolgozni helyette? És elsősorban: MIT GONDOLSZ EGY ILYEN LÁNYRÓL?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 19:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
29%

Már bocs de fiúban is van ilyen sőt akik egyetemre mennek nagyrészük ugyenilyen típús csak van 1 jó alibijük mért loggnak a szülök nyakán.

A legtöbb egyetemista tudja hogy a tanulmányaivel kit'rülheti de ennek ellenére nem dolgozik és elvárja hogy a bulit, ruhákat... fizessék a szülök.

2010. jún. 22. 20:12
 22/29 anonim ***** válasza:
55%
bocsi, de nem mindenki bölcsész meg tanár szakos...
2010. jún. 22. 20:17
 23/29 anonim ***** válasza:
64%
Mondd meg neki, hozzám jött dolgozni.... A "váltómra" ráférne egy kis fényezés.
2010. jún. 22. 20:25
 24/29 anonim ***** válasza:
64%
jött=jöhet
2010. jún. 22. 20:25
 25/29 anonim ***** válasza:
46%

Azért tart itt az ország, ahol mert sok ilyen semmirekellő, dolgozni nem, csak egyetemre járni akaró "bölcsekkel" van tele ...

Én érdekesképpen már 19 évesen elkezdtem dolgozni, mellette főiskolára jártam levelezőn, plusz angolt tanultam, gyakorlatra jártam stb.. simán meg lehet oldani, csak részlegkérdés az egész. És nem csak az irodai munkákat kell ám nézegetni, én is elég kemény fizikai munkát végzek, megjegyzem nem 200 ezerért... Anyuka meg apuka helyében már rég elzavartam volna otthonról..

és bocsánat, ha sértő amit írok, csak hát kiakasztóak az emberek:S

23L

2010. jún. 22. 20:39
 26/29 anonim ***** válasza:
77%
azám, ciki......ezért nem is gondolok rólad semmi jót...hadd ne fejtsem ki bővebben....
2010. jún. 22. 21:18
 27/29 anonim ***** válasza:
77%
mármint nem rólad nem gondolok semmi jót, hanem a nővéredről, mivel ugye róla szól a dolog.... :)
2010. jún. 22. 21:21
 28/29 anonim ***** válasza:
Ciki nem ciki én érettségivel, és két szakmával nem találok munkát már másfél éve, igen a szüleim tartanak el, mert NINCS munka, a Tescoba sem vettek fel, csak azért nem csinálok meg egy harmadik szakmát, hogy a szüleim pénzét költsem. Aki szerint ez annyira ciki, ami ellen lehetne tenni valamit, mondja meg, hogy mit csináljak, álljak ki táblával a nyakamba, mert már mindent megpróbáltam, de vissza se hívnak sehonnan. Két év munkaviszonyom van az egyik szakmámban, tanulóként dolgoztam 15.000Ft ösztöndíjért. Ismerős nincs. Mostanában már hirdetés sincs normális, csak ilyen piramiscégbe beépülős vállalkozós házalós, meg k*rvának.
2011. febr. 8. 23:01
 29/29 anonim ***** válasza:

"Nem lehetetlen!!"

De sajnos az...ismerős nélkül lehetetlen...utcasöpréshez nem vagyok elég hátrányos helyzetű, a segély sem jár, és 6 osztálynál több iskolám van.

Hihetetlen milyen emberek vannak, egyből ítélkeznek, nem kívánom senkinek, hogy tudja milyen ez...

Ha nincs munkahely mégis hol dolgoznának az emberek, baromi nagy a munkanélküliség, bezzeg a szüleim idejében, egy jó szakmával, sima érettségivel szinte bárhová felvették az ember, most meg semmi nem elég.

2011. febr. 8. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!