Ciki ha nem vettek fel az egyetemre tavaly és most a szüleid tartanak el már egy teljes éve, mert nem dolgozol? Szóval ciki ha nem tanulsz tovább és nem is mész el dolgozni helyette? És elsősorban: MIT GONDOLSZ EGY ILYEN LÁNYRÓL?
el kell szomorítanom a nővéredet, mert a friss diplomás 120-at kap kezdő fizetésnek.
esetleg el kell mennie doktorira, de oda csak masteren át vezet az út.
mire ledoktorál, 30 éves simán meglesz.
addig anyuci-apuci nyakán fog bulikba hömpölyögni?
kedves utolsó te nagyon okos lehetsz :D:D:D
minden diplomás kezdő fizetése 120, nem több, nem kevesebb :D ha mégis, az biztos illegális, nem?:Ddd:D:DD:D:Dd:D.d:DD.d.
Pfff! 200 ezernél? :D
Eszénél van a nővérkéd? :O
Szerintem nagyon pofára fog ő esni az életben még... :S
Egyetemi végzettség nélkül, mindennemű munkahelyi tapasztalat nélkül, csupasz pics@val mit akar??? Max ha elmegy strihelni...
Szánalom, h egyesek milyen nagyot képzelnek magukról, de komolyan!!!
Hát ne haragudj meg rám, és az sem érdekel h le fognak pontozni...
De ha a nővérednek ilyen nagyok az igényei h havi 200 ezret keressen, akkor mondd neki h öltözzön ugyanilyen csinosan és szedjen össze gazdag pasikat, mert akármennyire jó szakember is legyen bárki, 200 ezret nem sokan tudnak megkeresni!
Am én sosem tudnám elviselni h anyámék állják az összes kiadásomat! De nem vagyunk egyformák...
Próbáljatok beszélni a fejével, mert felnőtt nőként azért már fel kell tudnia fogni a dolgokat.
Sok sikert!
Párom friss diplomás, 185 ezret fog keresni, 1 hét és kezd.
A munka alap, ha nincs suli. Én 1 évet otthon voltam, mert nem találtam munkát! Illetve találtam, de érdekes mód sehova nem kellettem...
sztem akk nem ciki ha pl keres csak nem veszik fel meg ilyesmi..szal ha öhibáján kivül van igy...de az hogy a növéred a szüleiteken élösködikk... na ez nan ciki.
ne vegyél róla példát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!