Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gonosz vagyok, ha kihasználom...

Gonosz vagyok, ha kihasználom a családom hülyeségét?

Figyelt kérdés

Annyira viccesek. :D Mindenki utál mindenkit körülbelül. Kivéve engem, mert én mindig éppen azzal "értek egyet", akivel beszélek (a magam véleménye persze megvan). Mivel ezért szeretnek, kedvesek velem és mehetek hozzájuk bármivel és bármiért. Emellett tudom, kit szeretek igazán és őt sosem árulnám el. A vitákban nem veszek részt.

Szóval lényegében mindig azt utálom, akit az utál, akivel éppen beszélek, ami neki jó, mert látszólag végre társra lelt, ezért megbízik bennem, ami meg nekem jó, mert ha bízik bennem akkor segít ha kell, anyagilag vagy akárhogy.

Egyedül anyámat nem utálom, ő itt az egyetlen értelmes ember rajtam kívül, és őt tényleg szeretem, semmiért nem bántanám a háta mögött.

Ettől én most gonosz vagyok? Nem kölcsönös kihasználás ez? Hiszen mindenki megkapja a másiktól amit akar.

2010. jún. 22. 15:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Na hát akkor meg is van a viselkedésedre a válasz 15 éves vagy ,ennyi.
2010. jún. 22. 16:23
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
hmm örülök hogy a végére írtak normális emberek is, és attól hogy 15 éves nem kell ilyennek lennie. én is 15 éves vagyok mégis más. nekem van véleményem, és ha kérdezik kimondom. kib*szottul nem érdekel hogy ki mit akar hallani, és nem is akarok ebből hasznot húzni, szerintem ez undorító viselkedés. gyűlölöm az ilyen embereket és meg is mondom nekik:D képzeld egy csomó barátom van és lehet van aki nem kedvel de nem gyűlölnek az őszinteségem miatt. sztem álnok kígyó vagy:D legalábbis ahogy ezt leírtad:D szerintem az ilyen kutya aki a talpat nyalja, hmm 15 éves vagyok és még soha sem nyaltam be senkinek. és igen szívtam is a véleményem miatt, ha valaki fölöttem állónak nem tetszett, tegyük fel suli. de végigszívtam és még most is úgy gondolom, ha a véleményem miatt nem kapok meg valamit, akkor megszerzem 1edül. ennyi.és azt hiszem én lehet hogy te gazdagabb leszel nálam de én a magam ura leszek akinek benyalnak, lehet te is köztük leszel ha így folytatod;D
2010. jún. 22. 18:24
 23/23 anonim ***** válasza:
nagy rafinált vagy :-))
2010. jún. 24. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!