Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gonosz vagyok, ha kihasználom...

Gonosz vagyok, ha kihasználom a családom hülyeségét?

Figyelt kérdés

Annyira viccesek. :D Mindenki utál mindenkit körülbelül. Kivéve engem, mert én mindig éppen azzal "értek egyet", akivel beszélek (a magam véleménye persze megvan). Mivel ezért szeretnek, kedvesek velem és mehetek hozzájuk bármivel és bármiért. Emellett tudom, kit szeretek igazán és őt sosem árulnám el. A vitákban nem veszek részt.

Szóval lényegében mindig azt utálom, akit az utál, akivel éppen beszélek, ami neki jó, mert látszólag végre társra lelt, ezért megbízik bennem, ami meg nekem jó, mert ha bízik bennem akkor segít ha kell, anyagilag vagy akárhogy.

Egyedül anyámat nem utálom, ő itt az egyetlen értelmes ember rajtam kívül, és őt tényleg szeretem, semmiért nem bántanám a háta mögött.

Ettől én most gonosz vagyok? Nem kölcsönös kihasználás ez? Hiszen mindenki megkapja a másiktól amit akar.

2010. jún. 22. 15:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%
Köpönyegforgató zsidó vagy!!!
2010. jún. 22. 15:24
 12/23 anonim ***** válasza:
51%
Te nem gonosz vagy csak gyerekes,bár mondjuk nincs kizárva hogy végén úgy bele jössz hogy ilyen kis hülye maradsz.
2010. jún. 22. 15:30
 13/23 anonim ***** válasza:
70%
Nem gonosz csak gerinctelen.
2010. jún. 22. 15:31
 14/23 anonim ***** válasza:

Esküszöm nekem is ez a kérdés jutott eszembe: Korod?

Annak tudatában tudnék válaszolni

2010. jún. 22. 15:37
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A te családod, azt csinálsz velük, amit akarsz. Mindenesetre jól közéjük illesz te is.
2010. jún. 22. 15:38
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy gonosz vagy-e, de én is valahogy így csinálom, nem csak a családommal de nagyjából minden emberrel. Azt mondom amit hallani akarnak, jóban vagyok mindenkivel látszólag, holott unom az összeset...

De legalább ha akarok valamit megkapom, és szerintem ebben nincs semmi rossz, most komolyan, jobb lenne ha folyamatosan veszekednék, meg ellenségeket gyűjtenék? Ráadásul ezzel nem is bántok senkit, kiderülni sem fog, mert egyértelműen állást foglalni sem szoktam.

Szívás is lenne ha 2 ember 'barátja' vagy aki utálják egymást, és felváltva beszélnétek ki a másikat, majd egyszer csak kibékülnének :D

2010. jún. 22. 15:38
 17/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok zsidó. :D És 15 vagyok.

Biztos, hogy nem jönnek rá, mert ilyenekről nem beszélnek. Csak a legfontosabb dolgok gyors lerendezése és egymás cseszegetése megy.

Köszi a véleményeket, a hideget és a meleget is. :P

2010. jún. 22. 15:39
 18/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem gonosz vagy, csak erkölcsileg fejletlen, és még nem jutottál el az erkölcsi fejlődés azon szakaszába, hogy a saját véleményed fontosabb legyen annál, minthogy pillanatnyi haszonért cserébe lemondj a saját meggyőződéseidről. Magyarul mindig másnak a s*ggét nyalod.
2010. jún. 22. 15:47
 19/23 anonim válasza:
85%
Ez neked most még nem tűnhet rossznak, csak félő hogyha most nem vetsz ennek véget, akkor rögzül majd mint egy végső stratégia nehéz helyzetekben. És aztán egyre tágabb lesz hogy mi is a nehéz helyzet. És akaratlanul is így fogsz majd viselkedni mindenkivel. És ezt nem lehet sokáig eltitkolni, tudod a hazug embert hamarabb utolérik mint a lábatlan kutyát. Sőt, a tapasztaltabb emberek ezt a fajta hozzáállást nagyon hamar leveszik, és villámsebességgel magadra hagynak.
2010. jún. 22. 15:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Igy van ahohgy az utolsó irja,az idióta családodnak nem tünik fel de pl majd egy munkahelyen nézhetsz ha mindenki elfordul tőled,meg összesugnak a hátad mögött hogy egy gerinctelen seggnyaló vagy. Nekem unszimpatikus ez a viselkedési forma, és nagyon hamar kidobja a társaság (akármilyen-suli,haverok,munkahely) magából az ilyen embereket. Én irtam,hogy politikus leszel
2010. jún. 22. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!