Gonosz vagyok, ha kihasználom a családom hülyeségét?
Annyira viccesek. :D Mindenki utál mindenkit körülbelül. Kivéve engem, mert én mindig éppen azzal "értek egyet", akivel beszélek (a magam véleménye persze megvan). Mivel ezért szeretnek, kedvesek velem és mehetek hozzájuk bármivel és bármiért. Emellett tudom, kit szeretek igazán és őt sosem árulnám el. A vitákban nem veszek részt.
Szóval lényegében mindig azt utálom, akit az utál, akivel éppen beszélek, ami neki jó, mert látszólag végre társra lelt, ezért megbízik bennem, ami meg nekem jó, mert ha bízik bennem akkor segít ha kell, anyagilag vagy akárhogy.
Egyedül anyámat nem utálom, ő itt az egyetlen értelmes ember rajtam kívül, és őt tényleg szeretem, semmiért nem bántanám a háta mögött.
Ettől én most gonosz vagyok? Nem kölcsönös kihasználás ez? Hiszen mindenki megkapja a másiktól amit akar.
Esküszöm nekem is ez a kérdés jutott eszembe: Korod?
Annak tudatában tudnék válaszolni
Nem tudom hogy gonosz vagy-e, de én is valahogy így csinálom, nem csak a családommal de nagyjából minden emberrel. Azt mondom amit hallani akarnak, jóban vagyok mindenkivel látszólag, holott unom az összeset...
De legalább ha akarok valamit megkapom, és szerintem ebben nincs semmi rossz, most komolyan, jobb lenne ha folyamatosan veszekednék, meg ellenségeket gyűjtenék? Ráadásul ezzel nem is bántok senkit, kiderülni sem fog, mert egyértelműen állást foglalni sem szoktam.
Szívás is lenne ha 2 ember 'barátja' vagy aki utálják egymást, és felváltva beszélnétek ki a másikat, majd egyszer csak kibékülnének :D
Nem vagyok zsidó. :D És 15 vagyok.
Biztos, hogy nem jönnek rá, mert ilyenekről nem beszélnek. Csak a legfontosabb dolgok gyors lerendezése és egymás cseszegetése megy.
Köszi a véleményeket, a hideget és a meleget is. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!