Azokhoz szólnèk akiknek nincs testvérük! Milyen volt gyerek ként és milyen felnött ként testvér nélkül?
Semiylen
Bár van tesóm de sajnos olyan mint ha nem is lenne
Bár én nem, de mindkét szülőm egyke. Szerintem anyukámnak 1 percig se hiányzott a testvér, 3 kb vele egyidős lány lakott a szomszédban, elvolt velük. Apukámat csak felnőttként zavarja, mert meghaltak a szülei, így már nincs otthonról közeli rokona. De van 2 unokatestvére akikkel együtt nőtt fel, szóval gyerekként jól elvolt.
Nekem van egy öcsém, jó testvérek vagyunk, de ha nem lenne akkor sem lennék depressziós. Nagyon sokszor nem olyan jó a kapcsolat mint hinné az ember és sok bosszúságot tud okozni egy rossz testvér.
Kiskoromban hiányzott,mert sokat unatkoztam.. Viszont általános iskola óta teljesen megvagyok a barátaimmal,már egyáltalán nem bánom,hogy nincs testvérem,ez így pont jó. Semmin nem kellett soha osztozkodnom :D
21/L
Gyerekként nagyon rossz volt, mindig annyira irigyeltem, akiknek van otthoni játszótársuk, meg akikkel együtt "ki lehet beszélni" a szülőket, vagy kicselezni őket, vagy megviccelni őket, vagy bármi :) Meg akikkel lehet este együtt aludni egy szobában. Vagy akivel lehet bunyózni...
Aztán felnőttként már megtaláltam ebben a szépséget, konkrétan azt, hogy bármi anyagi nehézségem adódna, a szüleim tudnának segíteni, mert bár nem gazdagok, de nem kell más gyerekekre elkölteniük a pénzüket.
De tényleg csak anyagi előnye van az egykeségnek, semmi más. Gyerekként még az se, mert sokkal többet ér egy tesó, mint bármilyen megvehető játék vagy márkás cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!