Temetésre gyereket vinni?
Figyelt kérdés
Elvinnéd a gyerekedet nagypapa temetésére? Régóta beteg volt szinte nincs is kötődés...2018. szept. 8. 16:40
1/34 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hány éves, de a kérdésed megfogalmazásâból eléggé úgy tűnik, nem akarod vinni.
2/34 anonim válasza:
Én a 2 éves fiamat nem vittem az anyai nagyapja temetésére. Az apai nagyapja akkor halt meg amikor 15 éves volt. Ő akart menni, így elment a temetésre. Tényleg nem mindegy mennyi idős a gyerek.
3/34 anonim válasza:
Szerintem jó lenne, mert akkor a gyereknek késöbb sem lesz sokk, ha valaki meghal a családból. Ha még kicsi, akkor legyen valaki ott, akivel el tud menni távolabbra, ha unatkozik vagy túl hangos és zavarja a temetést.
4/34 anonim válasza:
Nem. Mi egyik gyereket sem vittük.
7/34 anonim válasza:
Az a legdurvábban hangzik, hogy "magukban gyászoltak"...
5 éves körülit már vinnék. Pont azért is, hogy ne maradjon magára a gyászával.
Bár mondjuk, ha szinte nincs is kötődés, akkor lehet, hogy inkább mégsem. De pl. olyan rokon temetésére, akit a gyerek jól ismert, vinném.
8/34 anonim válasza:
Amikor az anyjai nagymamánk meghalt, az unokahúgaimat elhozták a nagybátyámék. Akkor voltak 4 és 5 évesek és évente 2-3x találkoztak a mamával, de ők akartak is jönni. A 2 éves unokaöcsémet nem hozták, de ő nem is bírta volna ki. Én elvinném, de függ attól, hogy mennyi idős.
9/34 anonim válasza:
8 évesen engem nem vittek. Én sem vinném a gyerekem.
10/34 anonim válasza:
Gyereknek nincs helye temetésen. Vigyázzon rá nagymama, nagypapa stb.. Engem ez 20 évesen is megvisel (ha közeli ha távoli rokon, akkor is), nem még egy pár éves gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!