Szerintetek jogosan teszem szóvá, hogy mielőtt jön egyeztessen velem?
Az exem úgy gondolja, hogy akkor jön amikor akar, vagy ő épp ráér, esetleg arra jár.
Tegnap is este fél 7-kor állított be, éppen vacsoráztunk.
Kértem, hogy legközelebb hívjon fel és egyeztessünk. Nem igazán tetszett neki.
Nem voltunk házasok, nincs bírósági végzésünk sem, de szeretném, ha csak 2 hetente jönne a gyerekhez. Tudtommal míg nincs végzés nem is lennék köteles elengedni vele a gyereket, mert mi a biztosíték, hogy haza is hozza. Persze el szoktam engedni, nem állok közéjük. De idegesít ez a hozzáállás, hogy ő akkor jön, amikor akar.
Van igazam? Vagy csak én fújom fel?
Minden képp kell a bírósági végzés? Akkor érthetőbb lenne számára? Én szeretném elkerülni a bíróságot.
Tévedésben vagy, amig NINCS bírósági végzés, AKKOR VISZI a gyereket, amikor AKARJA, mivel ö a gyerek apja.
A legokosabb lenne, ha megegyeznétek valamiben és azt foglalná a bíróság határozatba.
De azt nem értem, miért akarod csak két hetente engedni, hogy találkozzon a gyerekével, egy jó apa-gyerek kapcsolathoz ez nagyon kevés.
Amíg nincs bírósági végzés, köteles vagy elengedni vele a gyerekeket, és akkor jö,-megy, mikor akar.
Szívás.
Lehet, hogy te azt szeretnéd, ha csak kéthetente látna a gyerekeit, ami neked jó, de neki nem, ő viszont ugyanúgy a szülőjük, mint te.
Azzal egyetértek, hogy jó lenne, ha szólna mielőtt megy, remelem nem azért nem szól, mert különben megakadályoznad a menetelét.
#5 Ezt honnan veszed?
Még ha meg is érdemelné, mert megérdemelné amúgy, nem áll szándékomban az apja ellen fordítani a gyereket. Neki az apja. Csak tartsunk egy rendszert. Amúgy a bíróság is 2 hétben állapitaná meg a láthatást. Tapasztalat. A kérdés amúgy sem az volt, amire te válaszoltál!
Ahogy nézem, mindeki le lett pontozva, mert minden válaszoló szerint az apának bármikor joga van a saját gyerekét elvinni magával.
Elvileg az egyeztetést el lehetne töle várni, de a válaszod alapján ezzel azt érné el, hogy nem kapja meg a gyereket.
#8 Te értő olvasásból hanyas voltál? A kérdés alatti leírásban is ott van, hogy nem állok közéjük.
De azt hiszem joggal várhatom el, hogy mielőtt jönne szóljon, ami egyébként lehet kedd vagy szombat, vagy bármely nap a héten. De szóljon, és megbeszéljük.
Ezzel az engem kikezdeni próbáló kommenteddel most nagyon mellé fogtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!